Balder Elevationsseng 140x200

12.999,95 kr 9.499,95 kr Spar 3500
På lager
SKU
Balder Elevationsseng 140x200

Leveringstid 5-21 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • Gratis levering & montering 
 • Gratis bensæt medfølger 
 • 2- vejs elevationsmotor m. trådløs fjernbetjening!
 • Højkvalitativt pocket-fjedre system og 5- komfortzoner
 • Topmadras m. visco skum i 7 cm.

Balder Elevationsseng (140x200)

Kan du godt lide at læse i sengen eller se et afsnit af yndlingsserien inden sengetid? I så fald er Balder Elevationsseng lige noget for dig. Her har du muligheden for at justere på fod- og hoved-ende, ved at hæve og sænke madrassen efter eget behov.  Balder elevationsseng fås med danskproduceret to-vejs motorer, med nattelys fra Linak, der er af høj kvalitet og holdbarhed. Derudover får du den behageligste Visco topmadras, der tilpasser sig til din krop og giver en fantastisk støtte!

 

Bensæt

SengeSegmentet kræver aldrig betaling for ben!

Balder fås med flotte ubehandlet natur egetræsben, som giver sengen et smuk og let look. Sengebenene kan fås i hhv. 15 cm og 19 cm højde, efter eget valg.

 

Elevationsbund

 

Elevationsbunden er polstreret med dejlig blødt møbelstof, i samme farve som madrassen. Elevationsbunden er dansk produceret, med LINAK-systemet, som kan styres fra din smartphone.

Elevationsbunden er to-motorisk, hvilket fungere som en garant, såfremt den ene motor skulle svigte. Den brugervenlige elevationsfjernbetjening, kombineret med justerbart hoved- og fodende, sikre dig en fantastisk elevationseng, som holder de næste mange år frem.

De af vores kunder som døjer med dårligt blodomløb, eller uro og kramper i benene, vil opleve en enorm glæde ved vores elevationssenge.

Madras

 

Madrassen som følger med i balder elevationsseng, er udrustet med pocket-fjedre, for både at være særlig holdbar, og samtidig give dig en optimal støtte i løbet af din nattesøvn.

Med pocket-fjedre systemet ansvarlig for den nødvendige kropsstøtte, og den lange holdbarhed, er komfort kendetegnet for vores elevationssenge. Komforten af Balder Elevationsseng, udgøres af de 5- komfort zoner, der sørger for, at støtten fra pocket-fjedrene, forsyner dig med støtte, dér hvor du tungest.

 

Topmadras

Visco elastisk skumkerne i 7 cm højde.

Topmadrassen som følger med Balder Elevation har en fantastisk trykaflastende egenskab, da visco-skum både er temperaturfølsomt, og har en langsom reaktionsudvidelse.

Topmadrassen former sig efter din krop på fantastisk vis, uden at holde på varmen. Din kropsvarme bliver frigivet gennem topmadrassens lufthuller, således din nattesøvn ikke bliver forstyrret af hede eller kulde.

Topmadrassen er vendbar, og fås med et betræk i hvidt quilet stretch. Betrækket kan vaskes i op til 60 grader.

Sengegavl

Med Balder Elevationsseng, er det muligt at tilkøbe en flot og elegant gavl, i samme farve og stof som resten af sengen. Gavlen udgør en højde på hele 130 cm.

Dimensioner

Bensæt 15 el. 19 cm. 

Elevationsbund 20 cm. 

Madras 18 cm. 

Topmadras 7 cm. 

Højde fra gulv til topmadras 64 cm. 

Gavlens højde og bredde 130 og 10 cm. 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 4999 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Balder Elevationsseng 140x200
Din bedømmelse
Copyright © 2019 Sengesegmentet