Balder 90x200

9.999,95 kr 6.999,95 kr Spar 3000
På lager
SKU
Balder 90x200

84% bliver leveret indenfor 5 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • Gratis levering & montering 
 • Gratis bensæt medfølger 
 • 2- vejs elevationsmotor m. trådløs fjernbetjening!
 • Højkvalitativt pocket-fjedre system og 5- komfortzoner
 • Topmadras m. visco skum i 7 cm.

Balder elevationsseng 90x200

Elsker du at læse i sengen eller se et afsnit af yndlingsserien inden sengetid? I så fald er Balder elevationsseng lige noget for dig. Her kan du nemlig justere på hoved- og fodende ved at hæve og sænke madrassen efter dine ønsker og behov. 

Balder elevationsseng er forsynet med en danskproduceret motor med nattelys, der er fremstillet af Linak. Dette er din garanti for en motor af høj kvalitet. Derudover er der øverst på sengen placeret en behagelig Visco-topmadras, der tilpasser sig efter din krop og giver en fantastisk støtte!

 

Bensæt

Hos SengeSegmentet kræver vi aldrig betaling for ben!

Balder fås med flotte ubehandlede naturegetræsben, som giver sengen et smukt, stilrent og let look. Sengebenene kan fås i to højder: 15 centimeter og 19 centimeter. Du kan vælge de ben, der passer bedst til dine ønsker.

 

Elevationsbund

 Elevationsbunden er polstret med blødt møbelstof i samme farve som madrassen. Derudover er elevationsbunden danskproduceret med et elevationssystem fra Linak, som kan styres via din smartphone eller den medfølgende fjernbetjening.

Sengen kommer med to motorer. De fungerer som en form for garanti for hinanden, såfremt den ene motor svigter. Motorerne fra Linak er både støjsvage, effektive og holdbare.

Den brugervenlige elevationsfjernbetjening kombineret med den justerbare hoved- og fodende sikrer dig en fantastisk elevationseng, som holder de næste mange år frem.

Hvis du døjer med eksempelvis dårligt blodomløb eller uro og kramper i benene, vil du opleve en enorm glæde og bedre nattesøvn med vores Balder elevationsseng.

 

 

Madras

 Madrassen i Balder elevationsseng består af pocketfjedre. Disse fjedre er med til at give dig en optimal støtte hele natten og forlænger samtidigt madrassens levetid.

Elevationssengen er ydermere udstyret med 5 komfortzoner, der sikrer, at din krop aflastes omhyggeligt netop der, hvor du er tungest.

Kendetegnet, for vores Balder elevationsseng, er derfor en høj komfort. Du opnår ikke blot den nødvendige støtte og aflastning af hele kroppen, men du kan også glæde dig over både at sidde og ligge komfortabelt i sengen, når du har brug for det. 

 

 

Topmadras

Ved køb af Balder elevationsseng medfølger der en 7 centimeter høj topmadras, der består af en elastisk visco-skumkerne.

Takket være topmadrassens trykaflastende egenskab former den sig efter din krop på fantastisk vis, uden at den holder på varmen. Kropsvarmen bliver nemlig frigivet gennem topmadrassens lufthuller, så din nattesøvn ikke forstyrres af hverken varme eller kulde.

Sidst men ikke mindst er topmadrassen vendbar. Den fås med et aftageligt betræk i hvidt quiltet stretch. Betrækket kan vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen.

 

Dimensioner

Bensæt 15 el. 19 cm. 

Elevationsbund 20 cm. 

Madras 18 cm. 

Topmadras 7 cm. 

Højde fra gulv til topmadras 64 cm. 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Balder 90x200
Din bedømmelse
Copyright © 2019 Sengesegmentet