Bestla 120x210

10.499,95 kr 8.499,95 kr Spar 2000
På lager
SKU
Bestla 120x210

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist
 • Gratis levering & montering
 • Gratis bensæt medfølger 
 • Egetræsben i 15 el. 19 cm.
 • Topmadras i purskum
 • Vaskbart betræk i op til 60°

Bestla 120x210

Vores populære Bestla kan hurtigt og nemt tages i brug, da sengebenene blot skrues i boxmadrassen, hvorefter topmadrassen lægges på toppen. Når du har gjort det, er din nye seng klar til brug.

Boxmadrassen er forsynet med Bonell-fjedre i høj kvalitet, som tilpasser sig efter din krop og dens konturer. Takket være den fantastiske topmadras med 25 millimeter purskum bliver din komfortoplevelse ikke mindst øget, du opnår også en ekstra støtte. Samtidigt er det ekstra behageligt for dine skuldre og hofter. Sengen kommer ydermere med et vaskbart betræk med en blød og hudvenlig overflade. Betrækket er nemlig Øko-Tex standard 100-certificeret.

 

Bensæt

Hos SengeSegmentet kræver vi aldrig betaling for ben!

Derfor kommer Bestla med flotte ubehandlede naturegetræsben, som giver sengen et smukt, elegant og let look. Sengebenene kan fås i to forskellige højder: 15 centimeter eller 19 centimeter, så du kan vælge de ben, der passer bedst til dine ønsker og behov.

 

Boxmadras

Bestla er udstyret med Bonell-fjedre, som er lavet i høj kvalitet. Disse fjedre giver hele din krop en formidabel støtte og aflastning, mens selve madrassen også tilpasser sig efter din krop på en helt særlig måde. Denne boxmadras er desuden produceret med hærdet aluminium, hvilket ikke blot er med til at øge madrassens holdbarhed, det sikrer også en omfattende støtte.

Sengens fyrretræsramme er lavet med en forindbygget muffe, der gør det ekstra nemt at montere sengebenene.

  

Topmadras

Topmadrassen, som medfølger ved køb af Bestla, er en 4 centimeter høj topmadras i koldskum. Som en ekstra støtte har vi øget komfortoplevelsen ved at tilføje en fremragende topmadras med 25 millimeter purskum, som gør det ekstra komfortabelt for dine skuldre og hofter.

Takket være topmadrassens vaskbare betræk kan du nemt og hurtigt tage betrækket af og herefter vaske det i vaskemaskinen. Med dette betræk vil du ydermere sove på en blød og hudvenlig overflade, der er Øko-Tex standard 100-certificeret.

 

Dimensioner

Bensæt 15 el. 19 cm. 

Boxmadras 26 cm. 

Topmadras: 4 cm. 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bestla 120x210
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.