Bifrost 180x200

Tilbudspris 7.999,95 kr Normalpris 17.999,95 kr Spar 10000
På lager
SKU
Bifrost 180x200

90% bliver leveret indenfor 10 hverdage" - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • Gratis levering & montering
 • Levering & montering indenfor 7 hverdage
 • Gratis bensæt medfølger 
 • Gavl inkluderet i prisen
 • Høj kvalitativt 7-zoner madras
 • Topmadras af natur HR-skum m. ECO-TEX certifikat

Bifrost 180x200

Med sit moderne og klassiske design vil Bifrost passe godt ind i de fleste soveværelser. Bifrost leveres som en boxbund, med en ergonomisk madras - og en fantastisk behagelig topmadras. Her får du en ergonomisk og praktisk seng med en lang holdbarhed.  

Hele sengen produceres med et godkendt ECO-TEX certifikat. 

Sengebund

Sengebunden er produceret af krydsfiner af høj kvalitet, som bidrager til sengens lange levetid. Takket være sengebundens krydsfiner får madrassen mulighed for at ventilere, samt der undgås eventuelle mærker på madrassen. 
Box bundens 24 cm., giver en kvalitetsbund, hvor den er toppet med PU-natur skum. 

Madras

Trods bifrosts luksuriøse design er liggekomforten og støtten langt fra forsømt. Den 17 centimeter høje madras består af kraftige pocketfjedre, der sørger for en fantastisk liggekomfort.

Derudover er madrassen forsynet med 7 komfortzoner, som støtter og aflaster din krop omhyggeligt hele natten. Fjedrenes placering sikrer en jævn liggekomfort uanset din sovestilling og støtter din krop der, hvor den har mest brug for det. 

Madrassens øvre del, er produceret med høj naturskum, som er åndbart og certificeret med ECO-TEX. Lagenet til madrassen er 100% polyester.

Madrassen hårdhed kan vælges i 2 forskellige typer - alt afhængigt af behov. 

H2 = Som også omtales som blød/medium.
H3 = Som også omtales som hård. 

Topmadras

Topmadrassen til Bifrost er af højprofileret skum, som er et blødt materiale med en fantastisk komfort og støtte. Madrassen har en højde på 6 centimeter, så der er en god balance mellem støtte og komfort. Især på grund af disse egenskaber skiller Bifrost sig ud fra almindelige kontinentalsenge.

Topmadrassen er med lynlås - og kan vaskes op til 40 grader. 

Dimensioner

ben: 12 cm.

Sengebund: 24 cm. 

Madras: 17 cm. 

Topmadras: 6 cm.

Gavl: 120 cm.

Total højde: 59 cm. 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bifrost 180x200
Din bedømmelse
Copyright © 2021 Sengesegmentet