Birk 120x220

Tilbudspris 10.999,95 kr Normalpris 12.999,95 kr Spar 2000
På lager
SKU
Birk 120x220

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist
 • Gratis levering & montering
 • Gratis bensæt medfølger 
 • 150 kraftige fjedre pr m2
 • Egetræsben i 15 el. 19 cm.
 • Vaskbart betræk i op til 60°

Birk 120x220

Birk er en utrolig behagelig og dobbeltfjedret boxmadras med 268 pocketfjedre pr. m2 øverst og 150 Bonell-fjedre pr. m2 nederst.

Derudover kommer sengen med et ekstra lag polstret polyetherskum. Til sammen sørger disse egenskaber for, at du får en seng i høj kvalitet med en ergonomisk komfort.

Birk er en enkel og stilfuld seng, der er lavet i antracitstof. Samtidigt kommer sengen med en blød topmadras, så du hver nat sover på en dejlig overflade, der er behagelig for både dine skuldre og hofter.

Da vi har valgt at opbygge sengen på en solid og stærk fyrretræsramme, er du ydermere sikret en holdbar seng, der pynter i dit soveværelse i mange år frem.

 

 

Bensæt

 Hos SengeSegmentet kræver vi aldrig betaling for ben!

Ved køb af Birk boxseng medfølger der flotte ubehandlede egetræsben, som giver sengen et elegant look. Sengebenene kan fås i to højder: 15 centimeter og 19 centimeter. Du kan vælge de ben, der passer bedst til dine ønsker og behov.

 

Boxmadras

 Da Birk er forsynet med en dobbeltfjedret boxmadras med hele 268 pocketfjedre pr. m2 i det øverste lag samt 150 Bonell-fjedre pr. m2 i det nederste lag, får du en seng med en optimal og fast støtte hele natten.

Kombinationen af de mange pocketfjedre og de 7 komfortzoner er de egenskaber, der kendetegner Birk. Sammensætningen af pocketfjedre og komfortzoner sørger for, at din krop får en omhyggelig og omfattende støtte uanset, hvordan du ligger i sengen.

 

 

Topmadras

Topmadrassen, som medfølger ved køb af Birk, er fantastisk af flere grunde. Kernen består af 10 centimeter koldskum, som er lavet af absolut bedste kvalitet. Det betyder, at madrassen former sig efter din krop på den helt rigtige måde.

Der er desuden mulighed for at vælge to forskellige hårdheder. Du kan enten vælge H2 Medium fasthed (anbefalet til personer, der vejer mellem 50-85 kilo) eller H3 Fast (anbefalet til personer, der vejer mellem 85-125 kilo).

Topmadrassen kommer ydermere med et fint betræk, der har en højde på 2 centimeter. Betrækket er både åndbart og kølende, så du kan være sikker på, at Birk opfylder dine behov. 

 

Dimensioner

Topmadras 12 cm. 

Boxmadras 27 cm

Bensæt: 15 eller 19 cm

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Birk 120x220
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.