FAQ

Har i en fysisk butik?

Hos SengeSegmentet, er vi udelukkende en online-shop. Vi mener, at besparelsen, ved ikke at have nogle fysiske butikker, kan gå kunderne til gode. Netop af den årsag, kan vi tilbyde, de mest fordelagtige priser, fantastisk service, GRATIS levering og montering – ALT dette, meget billigere end alle andre.

Efter mange års erfaring med sengebutikker, har vi valgt udelukkende at gå online!
Så nu, kan du drage fordel af vores eksperter, som har arbejde i butikker i mange år, og være sikker på, at du får den helt rigtige seng, til meget billigere penge.

Hvordan fåregår levering og montering?

Hos SengeSegmentet, er både levering og montering af din nye seng, ganske GRATIS. Vi har et utrolig erfarent og selv-uddannet leveringsteam, som sørger for både levering, og montering.

Hvordan er processen, efter jeg har bestilt en seng?

Processen, efter du har bestilt sengen, foregår som følgende:

  • Du vil modtage en e-mail, på at vi har modtaget din ordre.
  • Herefter, vil vi gøre produktet klar/producerer produktet, afhængigt af om det er en bestillingsvarer, eller lagervarer.
  • Vores leveringsteam vil tage kontakt til dig, og i vil så sammen, kunne aftale en pågælende dag og tidspunkt for levering.
  • Vores leveringsteam kommer forbi, sætter din nye seng op, rydder op efter sig selv, og smutter først, når du er tilfreds!

Kan jeres leverings-team også tage den gamle seng med?

Det kan du tro! Vi kan også afmonterer, og sørge for at tage din gammel seng med. Dog, er det bare noget du skal informere os om, så leveringsteamet på forhånd, kan få det planlagt i deres rute.

Levering på et bestemt tidspunkt?

Er der nogle bestemte dage du kun er hjemme? Det er intet problem, den slags problematikker, kan vi også klarer. Når vores leveringsteam kontakter dig vedr. Levering, skal du bare informere dem omkring dette, og det vil blive planlagt, nøjagtigt efter behov.

Copyright © 2019 Sengesegmentet