Finansiering

De finansieringsaftaler som vi i SengeSegmentets tilbyder vores kunder, er ligesom resten af vores sortimenter; valgt meget nøje. Vi ønsker at gøre det nemt for vores kunder at dele betalingen op i små bidder af gangen, uden frygt for hverken renter eller binding! Vi lever af vores tilfredse kunder, og derfor ønsker vi ikke at gøre valget af den nye drømmeseng sværere, men nemmere for dig.

For os er det vigtigt at du som kunde kan opdele betalingen på dit helt eget tempo hvor det ikke er en selvfølge at skulle binde sig. Det vil sige, at hvis du foretager dig en aftale på X antal måneder, kan du altid blive færdig før tid, uden at det bliver dyrere. Vores finansielle ydelser fås helt uden renter, for at skåne vores kunder for yderligere omkostninger, trods en opdeling af prisen.

Selve processen: Når først du har bestemt dig for hvor høj din månedlige ydelse skal være, klikker du på indkøbskurv. Efter du har udfyldt de basale informationer, ser du alt hvad angår de finanselle ydelser. Herfra skal du blot underskrive med dit Nem- Id, hvilket bliver efterfulgt af en faktura på enten mail eller e-boks. Kort tid efter kan du se frem til det du har bestilt. 

Vi sparre dig for girokort og andet bøvl: Da mange af vores kunder vælger at gøre brug af vores fordelagtige finansieringsmuligheder, har vi valgt ikke at gøre brug af girokort. I stedet for køre den månedlige ydelse over Betalingsservice, hvor du først betaler den første månedlige ydelse to måneder efter at have fået dine varer leveret til døren. Hos SengeSegmentet er det en selvfølge at de kunder der vælger at dele beløbet op i små bidder, ikke betaler før de har sikret sig at det de har fået leveret lever op til deres forventninger. 

Copyright © 2019 Sengesegmentet