Flamenco multi-pocket madras

Tilbudspris 2.999,95 kr Normalpris 3.999,95 kr Spar 1000
På lager
SKU
Flamenco multi-pocket madras

84% bliver leveret indenfor 5 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • 7-zonet multi-pocket funktion
 • Madras med høj punktfleksibilitet
 • Med indbygget latex +skum
 • Perfekt til par
 • Fås i en stor madras

Flamenco madrassen er bygget på basis af multi-pocket fjedre.
- Med muti-funktionen sikrer du dig, at der er flere fjedre pr. kvm., hvor hver fjeder fungerer separat, som sikrer større punktfleksibilitet.

Madrassen giver med sine 7-zoner, en fantastisk støtte hele vejen igennem. Madrassen er utrolig velegnet til par, og især par med større vægtforskel.

Madrassen er indbygget med et utroligt behageligt lag profileret latex på den ene side af madrassen, og et lag mere elastisk skum på den modsatte side.

Strukturen med netop latex & skum giver fri luftcirkulation hele vejen i madrassen, som gør den utrolig åndbar. Og netop åndbarhed giver længere holdbarhed.

Teknisk data:

 • 7-zonet multi-pocket fjedre.
 • Profileret latex på den ene side, ca. 3.5 cm.
 • Elastisk HR-skum på modsatte side, ca. 4 cm.
 • Højde: 22 cm.
 • Madrassen kommer i rullet format.

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Flamenco multi-pocket madras
Din bedømmelse
Copyright © 2019 Sengesegmentet