Foxtrot - Skummadras

Tilbudspris 3.999,95 kr Normalpris 5.999,95 kr Spar 2000
På lager
SKU
Foxtrot - Skummadras

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist
 • 7-zoner madras
 • Ekstra fast kerne + 80 kg.
 • Vendbar madras
 • Vaskbart lagen
 • Høj holdbarhed

Foxtrot, er fra vores højkvalitets skum kollektion, som er designet til folk +80 kg.

Den er indbygget med en ekstra fast kerne, med en elastisk formalitet. Madrassen er profileret i 7 forskellige hårdhed zoner, som garanterer en perfekt støtte til de individuelle kropsdele, uanset position.

Madrassens åbne cellestruktur giver en god cirkulation og åndbarhed. Dette har også en positiv effekt på holdbarheden af madrassen samt søvnhygiejnen.

Teknisk information:
- Profileret højelastisk HR skum med øget fasthed.
- Højde: 18 cm.
- Hybrid lagen.

 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Foxtrot - Skummadras
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.