Frej 180x200

Bedømmelse:
100% of 100
14.999,95 kr 7.999,95 kr Spar 7000
På lager
SKU
Frej 180x200

84% bliver leveret indenfor 5 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • Gratis levering & montering 
 • Gratis bensæt medfølger 
 • 7-komfortzoner koncept 
 • Højkvalitativt pocket-fjedre system
 • Vendbar topmadras m. visco skum

Frej 180x200

  Frej er en fantastisk designet kontinentalseng med et design, som passer til liggekomforten. Takket være madrassens optimale støtte og aflastning samt den trykaflastende topmadras i visco-skum er du sikret en god nattesøvn hele natten.

Designet, liggekomforten og antiskrid-funktionen gør, at du her får en model, som imødekommer alle dine behov for en ny seng.

 

Bensæt

Hos SengeSegmentet kræver vi aldrig betaling for ben!

Frej kontinental kommer med 10 plastikben. Disse ben sørger for, at dit gulv ikke bliver ridset.    

 

Sengebund

 Frej kontinentalseng i 180x200 fås med to separate bunde, der ikke går fra hinanden uanset, hvor meget du bevæger dig i sengen.

Sengebunden består af 120 Bonell-fjedre pr. m2, så du opnår en mere fast følelse, når du ligger i sengen. Desuden er sengebunden designet med en antiskrid-funktion, så madrassen bliver på sin plads hele natten.

 

Madras

Madrassen består af 250 pocketfjedre pr. m2 i højeste kvalitet.

Derudover er madrassen forsynet med 7 komfortzoner, der i kombination med pocketfjedrene sikrer en omfattende støtte og aflastning af hele kroppen. Fjedrene omkranses af en unik indpakning, der giver Frej en længere holdbarhed uden, at der er gået på kompromis med hygiejnen.

Til sammen giver disse egenskaber en kontinentalseng med et flot design og en høj liggekomfort til en god pris.  

 

Topmadras

Ved køb af Frej kontinental medfølger der en topmadras med en kerne af visco-skum. Visco-skummet giver topmadrassen en blød og trykaflastende overflade, som bidrager til sengens overordnede liggekomfort.

Topmadrassen er betrukket af quiltet stretch, som er vaskbart ved 40 grader, så sengen uden problemer kan holdes sund og ren. Derudover er topmadrassen vendbar, så du kan vende den regelmæssigt. Dette giver ikke blot et ekstra snært af komfort, men det forlænger også madrassens levetid.

 

Sengegavl

Med Frej Kontinental har du muligheden for at tilkøbe en smuk gavl, der uanset valg af farve, vil pynte i dit soveværelse. Sengegavlens højde er 118 centimeter.

Dimensioner

Sengebund: 37 cm. 

Madras: 18 cm. 

Topmadras: 4 cm. 

Højde fra gulv til topmadras: 59 cm. 

Højde på gavl: 118 cm. 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Frej 180x200
Din bedømmelse

Copyright © 2019 Sengesegmentet