Frigg 180x200

Tilbudspris 13.999,95 kr Normalpris 21.999,95 kr Spar 8000
På lager
SKU
Frigg 180x200

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist
 • Gratis levering & montering
 • Gratis bensæt medfølger
 • 5 komfortzoner 
 • Indbygget anti-skrid
 • Topmadras af klima-latex

Frigg 180x200

Frigg Kontinentalseng – til dig som ønsker en seng med det hele; uden varme nætter!

Frigg formår på alle tænkelige måder at adskille sig fra klassiske kontinentalsenge. Med sine særligt kølende madrasser af ”klima latex”, sine intensiverede 7 zoner madrasser, og ikke mindst sit elegante design, er Frigg alt hvad din nattesøvn efterspørger.

Bensæt

SengeSegmentet kræver aldrig betaling for ben!

Frigg kontinentalseng fås med 8 champagneben  af unikt design. Benene fås i 10 cm. højde.

Sengebund

Frigg består af to solide bunde, med et fundament af massivt fyrtræ. Fjedrene i træbunden som normalvis er af bonell fjedre, er udskiftet til pocketfjedre af 14 cm. højde, med henblik på en optimeret holdbarhed af din seng. Pocketfjedrene er indbygget med et lag af ventilerende skum, for at øge ventilationen, og derved niveauet af hygiejnen i din nye seng.

Madras

Frigg's madrasser er vendbare, med en hård og medium side. Madrassen er 2-inddelt, hvor den blødere af siderne er udrustet med 13 cm. høje pocket-fjedre. Den hårdere side er udrustet med 8 cm. yderst faste fjedre, der på samme vis som den første side er af kvalitative pocket-fjedre. Madrasserne er inddelt i 7 komfortzoner, med et ekstra lag af ventilerende skum, for både at øge holdbarheden samt hygiejnen.

Topmadras

Trods de fantastiske fordele ved Frigga, formår topmadrassen for alvor at skille sig ud. Materialet til topmadrassen er af ”klima latex” – et materiale der sikre dig en tør nattesøvn. For de af vores kunder som efterspørger en seng man ikke sveder i, er Frigg det optimale alternativ. Topmadrassen er 4. cm høj, og betrukket med et vaskbart betræk af bomuld, som gør det muligt for allergikere og astmatikere, at sove uden frygt for sengens materialer.

Gavl

Med Frigg har du muligheden for at tilkøbe en høj sengegavl, produceret i samme kvalitetskaliber som resten af modellen. Gavlen er produceret i klassisk kviltning, for at tilbyde dig en stilfuld & holdbar seng. Gavlens symmetriske design er prikket over I´ et for et i forvejen delikat design. Totalhøjde på 120 cm.

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Frigg 180x200
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.