Heimdal 180x200

Tilbudspris 21.999,95 kr Normalpris 28.999,95 kr Spar 7000
På lager
SKU
Heimdal 180x200

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist
 • Gratis levering & montering
 • Gratis bensæt medfølger
 • Dansk produceret Linak motor m. lys
 • Trådløs fjernbetjening
 • Topmadras med cool foam effekt

Heimdal elevationsseng 180x200

Den utroligt behagelige Heimdal elevationsseng sikrer dig en fantastisk støtte med sine 5 komfortzoner og bløde topmadras med cool foam effekt. Madrassernes hårdhed kan vælges efter eget ønske, så du kan få den helt rigtige topmadras til dine behov.  

Boxelevationenen er forsynet med antiskrid i hele vejen, så både madrasserne & topmadrassen ligger fast på sengen og ikke rykker sig i løbet af natten.

Heimdal elevationsseng er desuden fremstillet med en danskproduceret elevationsmotor fra Linak med en trådløs fjernbetjening samt en natlysfunktion. Takket være natlysfunktionen kan du altid se, når du skal på toilettet eller lignende midt om natten.

 

Bensæt

Hos SengeSegmentet kræver vi aldrig betaling for ben!

Ved køb af Heimdal elevationsseng medfølger der et sæt flotte ubehandlede egetræsben, som bidrager til sengens elegante look. Sengebenene er i 15 cm.

 

 

Elevationsbund & madras

Heimdal elevationsseng er udstyret med en madras, der ligger løst på elevationsbunden. Det er derfor muligt at skifte eller vende madrassen, såfremt der er behov for det.

Denne madras består af pocketfjedre i høj kvalitet, der sikrer en omfattende støtte af hele din krop de næste mange år frem. Madrassen, som sidder fast i sengerammen, er ikke til gene lige meget, hvor uroligt du sover, da den bliver nøjagtigt, hvor den skal.

Madrassen kan fås i 2 hårdheder, H2 eller H3. Dette er netop efter dit behov. Var det ikke den rigtige hårdhed, kan vi ombytte denne, helt op til 30 dage.

Her har vi valgt at kombinere de mange pocketfjedre med 5 komfortzoner således, at liggekomforten matcher den fantastiske støtte. Derudover har du mulighed for at justere på hoved- og fodenden efter dine behov samt din liggeposition.

Elevationsmotorerne i denne seng er fra danske Linak, der er kendt for at lave både effektive, støjsvage og holdbare motorer. Det er muligt at tilkoble din smartphone til elevationssystemet, så du kan hæve og sænke de to ender via din telefon. Du kan også justere begge ender ved brug af den trådløse fjernbetjening.

 Sengen fås med sidebremser, så madrassen ikke skrider ved brug af elevation. 

 

Topmadras

Topmadrassens kerne er produceret med cool foam effekt. 

Denne topmadras er fantastisk af flere grunde. Selve kernen består af 5 centimeter cool foam, som sikrer at du ikke får det for varmt om natten, og at den konstant holder kropstemperaturen.  Cool foam som bliver benyttet hertil, er af absolut bedste kvalitet. Det betyder, at madrassen former sig efter din krop, så du opnår en fremragende støtte og aflastning hele natten.

Derudover kommer topmadrassen med et betræk, der har en højde på 2 centimeter. Betrækket er både åndbart og kølende, så temperaturen i sengen forbliver komfortabel.

 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Heimdal 180x200
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.