Helga 200x200

Tilbudspris 23.999,95 kr Normalpris 38.999,95 kr Spar 15000
På lager
SKU
Helga 200x200

90% bliver leveret indenfor 10 hverdage" - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • Gavl inkluderet i prisen.
 • 0.0W ved standby.
 • 3 hårdheder på madras.
 • Gratis levering & montering.
 • Bluethooth - som kan tilkoples din smartphone.

opbygning af seng

10 års garanti

Denne seng er inkl. en 10 års garanti, fra leveringsdatoen, ved normal brug. Garantien gælder på træramme, og alle andre træ-elementer.

Boxelevation

Boxelevationen er produceret med en massiv træramme, fra langsomt voksende skandinavisk fyrretræ.

Elevationsbunden er produceret med standby 0watt system, hvor den ingen strøm benytter, ved standby. Den er indbygget bluethooth, som kan tilkoples med android eller IOS. Indbygget i fjernbetjeningen er lommelygte.

Selve rammen har en bredde på ca. 4 cm., og en højde på ca. 10 cm, hvilket gør den utrolig stærk og holdbar. På undersiden af bunden, er der placeret nogle holdbare lameller, som sikrer optimal ventilation.

På toppen af bunden, har vi placeret 2 lag af pocket-fjedre. Det nederste lag af ca. 10 cm., og det øverste lag på ca. 12.5 cm., for at optimere kropstilpasningen, når madrassen og topmadrassen kommer på.

Total højde på boxbunden (uden ben): 23 cm.

 

Madras

Madrassen er opbygget med pocket-fjedre i høj kvalitet, hvor hårdheden kan justeres omkring skulder, lænde- og bækkenområdet. Madrassen kan fås i følgende hårdheder:

H2. Defineres som en blød, som anbefales til: 50-69 kg.

H3. Defineres som en medium, som anbefales til: 69-89 kg.

H4. Defineres som en hård, som anbefales til: 90-129 kg.

Fjedrekernen er ca. 12.5 cm., og den samlede madrashøjde er ca.: 22 cm.

 

Topmadras

Det er dit valg! Hvad har du det bedst med? Her kan vælges mellem:

Sensitive koldskum. Koldskum, som føles mere blødt. Denne topmadras følger som standard med sengen.

Gel topmadras. Som giver god støtte og føles utrolig behageligt. Føler kroppens form. Dette er en tilkøbsmulighed.

Superior Latex. Natur latex. Den perfekte topmadras, som giver den perfekte ergonomiske komfort. Utrolig åndbart, som holder kropstemperaturen samtidig med at du har en langtidsholder topmadras. Dette er en tilkøbsmulighed.

Kerne højde: Ca. 5 cm – total højde: ca. 9 cm.

 

Lagenet til topmadrassen

Lagenet til topmadrassen er produceret i Tencel (Loycell), som er et naturprodukt. Lagenet er bølget på klimafiber af høj kvalitet, som giver et tørt og behageligt soveklima.

3D båndet på ydersiden af topmadrassen giver ekstra ventilation til topmadrassen.

Topmadrassen er produceret og struktureret med en naturlig skridsikker virkning.

 

Ben

Alle ben, uanset om det er krom, eg, eller wenge, er 13 cm. høj. Dette giver en god lufttilførsel og udledning til sengen, samtidig med, at der er rig mulighed for støvsugning under sengen.

 

Gavl

Gavlen er håndproduceret, hvorfor der kan være små afvigelser. Til Helga elevationsseng 200x200, har gavlen følgende specifikationer: 

Højde: 115 cm.
Dybde: 15 cm.

Specifikationer

Ben = 13 cm.

Boxbunden = ca. 23 cm.

Madras = ca. 22 cm.

Topmadras = Ca. 9 cm.

Total højde: 67 cm. – som er en ideel liggehøjde.

Polstring

De forskellige polstringer fås i forskellige typer og farver. De er dækket med skum på bagsiden, hvilket gør den mere robust og holdbar. Polstringens overflade imponerer også med høje slidestyrke.


Vedligeholdelse

Box bunden kan når som helst fjernes/udskiftes uden det store besvær. Vær dog opmærksom på, at polstringen ikke må komme i vaskemaskinen, da den er færdigarbejdet med skum.

Madraslagenet er udstyret med lynlås, der kan åbnes hele vejen rundt. Bemærk dog, at lagenet til madrassen ikke anbefales at blive vasket.

Topmadrassens lagen er produceret i Tencell, og forsynet med en lynlås, der gør det muligt at opdele og vaske begge paneler individuelt.

Vores ansvar

Til sengene, bliver der benyttet langsomt voksende fyrretræ fra Skandinavien, naturlige posteringsmaterialer og kvalitets stofmaterialer, som kombineres i solidt håndværk for at danne boksfjedersystemer, der sikrer et fremragende soveklima og selvfølgelig en imponerende holdbarhed.

Vi benytter os selvfølgelig kun Oekotex 100 certificerede råmaterialer. Topmadras-lagener bliver kun produceret af Tencel – en træbaseret cellulosefiber, der er bæredygtig og fremstillet af træ, som er 100% biologisk nedbrydeligt.

Den høje kvalitet af råmaterialerne afspejles i forarbejdningen og designet.

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Helga 200x200
Din bedømmelse
Copyright © 2021 Sengesegmentet