Høder 180x210

Tilbudspris 19.999,95 kr Normalpris 33.999,95 kr Spar 14000
På lager
SKU
Høder 180x210

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist
 • Gavl inkluderet i prisen.
 • 10 års garanti.
 • 3 hårdheder på madras.
 • Gratis levering & montering.
 • Produceret med langsomt voksende fyrretræ fra Skandinavien og naturlige polstringsmaterialer.

Specifikationer

Ben = 13 cm.

Boxbunden = ca. 23 cm.

Madras = ca. 22 cm.

Topmadras = Ca. 9 cm.

Total højde: 67 cm. – som er en ideel liggehøjde.

Polstring

De forskellige polstringer fås i forskellige typer og farver. De er dækket med skum på bagsiden, hvilket gør den mere robust og holdbar. Polstringens overflade imponerer også med høje slidestyrke.


Vedligeholdelse

Box bunden kan når som helst fjernes/udskiftes uden det store besvær. Vær dog opmærksom på, at polstringen ikke må komme i vaskemaskinen, da den er færdigarbejdet med skum.

Madraslagenet er udstyret med lynlås, der kan åbnes hele vejen rundt. Bemærk dog, at lagenet til madrassen ikke anbefales at blive vasket.

Topmadrassens lagen er produceret i Tencell, og forsynet med en lynlås, der gør det muligt at opdele og vaske begge paneler individuelt.

Vores ansvar

Til sengene, bliver der benyttet langsomt voksende fyrretræ fra Skandinavien, naturlige posteringsmaterialer og kvalitets stofmaterialer, som kombineres i solidt håndværk for at danne boksfjedersystemer, der sikrer et fremragende soveklima og selvfølgelig en imponerende holdbarhed.

Vi benytter os selvfølgelig kun Oekotex 100 certificerede råmaterialer. Topmadras-lagener bliver kun produceret af Tencel – en træbaseret cellulosefiber, der er bæredygtig og fremstillet af træ, som er 100% biologisk nedbrydeligt.

Den høje kvalitet af råmaterialerne afspejles i forarbejdningen og designet.

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Høder 180x210
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.