Høder 180x200

19.999,99 kr 9.999,95 kr Spar 10000
På lager
SKU
Høder 180x200

84% bliver leveret indenfor 5 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • Gratis levering & montering
 • Gratis bensæt medfølger
 • 7 komfortzoner 
 • Indbygget anti-skrid
 • Naturtræsben i 13 cm. 

Høder 180x200

Høder er en elegant kontinentalseng med en fantastisk liggekomfort, hvor alle sengens dele er gennemtænkte og nøje udvalgte.

Sengen er forsynet med alt lige fra solide sengebunde til madrasser med en god liggekomfort samt en topmadras med visco-skum. Høder har desuden en antiskrid-funktion, så topmadrassen bliver, hvor den skal, uanset hvor meget du vender og drejer dig i sengen i løbet af natten.

                    

 Bensæt

Hos SengeSegmentet kræver vi aldrig betaling for ben!

Ved køb af Høder kontinental medfølger der 8 ben i naturtræ, så du får en høj kontinentalseng i et elegant design.

 

Sengebund

Sengebundene har en højde på 30 centimeter. Bundene udfør sengens fundament og er forsynet med hele 120 Bonell-fjedre pr. m2, hvilket bidrager til sengens overordnede komfortniveau.

Derudover er sengebundene betrukket med et behageligt samt blødt møbelstof, der gør det sværere for støv at samle sig i sengen.

 

Madras

Høder kontinentalseng består af 2 madrasser og 7 komfortzoner. Madrasserne er betrukket i et blødt møbelstof, så de får en behagelig overflade, mens det samtidigt skåner madrassernes kerne.

Udover at være opdelt i 7 komfortzoner er madrasserne udstyret med hele 250 pocketfjedre pr. m2, hvilket giver en omhyggelig og fast støtte og aflastning uanset liggeposition. Fjedrene er af særlig høj kvalitet, hvilket sikrer dig en langtidsholdbar seng med en ergonomisk korrekt støtte.

 

Topmadras 

Topmadrassen er produceret af visco-skum i høj kvalitet, så du opnår en trykaflastende og blød overflade. Madrassen er ydermere betrukket med quiltet stretch, som er vaskbart ved 40 grader, så du er sikret en hygiejnisk seng. Sidst men ikke mindst er topmadrassen vendbar, hvilket giver en ekstra snært af komfort.

 

Sengegavl

Med Høder Kontinentalseng har du muligheden for at tilkøbe en gavl, der fuldender den i forvejen unikke seng. Gavlen er hele 121 centimeter høj.

Dimensioner:

Sengebunde: 30 cm. 

Madrasser: 16 cm. 

Topmadras: 4 cm. 

Højde fra gulv til topmadras: 66 cm. 

Sengegavlens højde: 121 cm. 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Høder 180x200
Din bedømmelse

Copyright © 2019 Sengesegmentet