Høder Kontinental 180x200

19.999,99 kr
På lager
SKU
Høder Kontinental 180x200

Leveringstid 5-21 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • Gratis levering & montering
 • Gratis bensæt medfølger
 • 7 komfortzoner 
 • Indbygget anti-skrid
 • Naturtræsben i 13 cm. 

Høder Kontinental 180x200

Høder Kontinental er en elegant kontinentalseng, med fantastisk liggekomfort. Fra benene til topmadrassen, er hvert led i sengen, særlig gennemtænkt.

Højkvalitative bunde, madrasser, samt topmadras, udgør denne atypiske Høder Kontinental. Sengen er indbygget med anti-skrid, som sikrer dig, at topmadrassen ligger fast på sengen.

 

Bensæt

SengeSegmentet kræver aldrig betaling for ben!

Med Høder Kontinental følger 8 ben i naturtræ, som sikre dig, en høj kontinentalseng, i fornemt design.

 

Sengebund

Sengebundene ved Høder Kontinentalseng, udgør en højde på 30 cm. Hertil udgør bundene fundamentet for din efterspurgte kropsstøtte, der forsikres med hele 120 bonell- fjedre pr m2.

Sengebundene er betrukket i et behageligt samt blødt møbelstof, der gør det udfordrende for støv at samle sig.

 

Madras 

Høder Kontinentalseng fås med 2 madrasser, der med sine 7- komfortzoner, gøre det muligt for dig, at opnå en optimal nattesøvn. Madrasserne er betrukket i et blødt møbelstof, for at give en dejlig blød overflade, og samtidig skåne madrassernes kerne.

Udover at være opdelt i 7 komfortzoner, er madrasserne udrustet med hele 250 pocket-fjedre pr. m2, hvilket giver dig en formidabel fast følelse, uanset liggestilling. Fjedrene er af særlig høj kvalitet, hvilket sikre dig en langtidsholdbar seng, med kropslig ergonomi i fokus.

 

Topmadras

Topmadrassen er produceret af høj kvalitativ visco skum, der giver dig en blød og formstøbt overflade. Af hygiejniske årsager, er topmadrassen betrukket af quiltet stretch, som er vaskbart ved 40 grader. Udover at være vendbar, giver madrassen den sidste snært af ekstra komfort.

Uden at påvirke den fantastiske støtte, giver topmadrassen en videregående følelse, af en optimal nattesøvn.

 

Sengegavl

Med Høder Kontinentalseng har du muligheden for at tilkøbe en gavl, der fuldender den i forvejen unikke seng. Gavlens er hele 121 cm. høj.

Dimensioner:

Sengebunde: 30 cm. 

Madrasser: 16 cm. 

Topmadras: 4 cm. 

Højde fra gulv til topmadras: 66 cm. 

Sengegavlens højde: 121 cm. 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 4999 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Høder Kontinental 180x200
Din bedømmelse
Copyright © 2019 Sengesegmentet