Hvorfor SengeSegmentet ?

Hos SengeSegmentet sigter vi efter at give vores kunder en banebrydende service, der for alvor skiller sig ud af mængden! Hér kan vores kunder se frem til en helhjertet levering der ikke ender på kantstenen, men hele vejen op til dit soveværelse - Ganske gratis! Både vores support og leverings- Team er alle kompetente medarbejdere der forstår sig på senge, ergonomi, og en optimal kundeoplevelse. Derudover tilbyder vi at sparre vores kunder for arbejdet med selv at skille sig af med deres gamle seng.

Vi går på kompromis med prisen, men aldrig kvaliteten! Udover gratis levering samt unikke designs giver vi vores kunder en platform af tryghed med alt hvad angår kvalitet. Vores varesortiment består udelukkende af håndplukket OEKO-TEX® produkter, som er blevet håndplukket af erfarne sengefolk med et bredt kendskab til både ergonomi og kvalitet.  Det er blandt vores kernepunkter, at vi kun  anbefaler ergonomiske kvalitets-senge med prisgaranti for at sikre vores kunder en pris og kvalitet vi kan stå inde for. Der medfølger minimum 24 måneders fasthedsgaranti på vores madrasser i vores sortiment, for at vores kunder kan føle sig sikre i  deres valg af den nye drømmeseng- Uagtet model og størrelse.

Giv slip på frygten for at vælge den forkerte seng! Vi forstår, at det ikke altid er man finder drømmesengen i første forsøg, og derfor følger der altid 30- dages fuld ombytningsret med på alle vores senge og madrasser. Denne mulighed giver vores kunder muligheden for at få byttet deres madrasser til netop dét de efterspørger af ændringer med hårdhed. Trods ombytningsretten, er det altid muligt for vores kunder at kontakte os omkring deres spørgsmål og tvivler.

Tag det på dit tempo; del det op som det passer dig! De finansieringer som vores kunder kan drage nytte af, findes helt uden renter. Når du først har fundet din nye seng, kan du selv vurdere hvilke muligheder der passer dig bedst, med hvad angår vores forskellige finanselle ydelser. Fælles for alle de finanselle alternativer vi tilbyder vores kunder, er de både selvstyrende og velreflekteret.

Copyright © 2019 Sengesegmentet