Hvorfor SengeSegmentet ?

Hos SengeSegmentet stræber vi efter at give vores kunder en banebrydende service, der for alvor skiller sig ud af mængden! Her kan du nemlig se frem til en helhjertet levering, der ikke ender på kantstenen, men hele vejen op til dit soveværelse - ganske gratis! Både vores support- og leveringsteam er alle kompetente medarbejdere, der forstår sig på senge, ergonomi og en optimal kundeoplevelse. Derudover tilbyder vi at tage din gamle seng med, når vi leverer den nye. Herved skal du ikke selv bøvle med at skille dig af med den.

Selvom SengeSegmentet går på kompromis med prisen, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten! Udover vores gratis levering samt vores unikke designs finder du her en platform, hvor vores største fokus er kvalitetssenge. Vores varesortiment består udelukkende af OEKO-TEX®-produkter, som er blevet håndplukket af erfarne sengeeksperter med et bredt kendskab til både ergonomi og kvalitet. For os er det vigtigt, at vi kun anbefaler ergonomiske kvalitetssenge, så du opnår en bedre søvnkvalitet samt bliver glad for din nye seng i mange år frem i tiden.

Hos SengeSegmentet tilbyder vi en prisgaranti, så du er sikret en pris og kvalitet, som vi kan stå inde for. Der medfølger minimum 24 måneders fasthedsgaranti på vores madrasser i vores sortiment, så du ydermere er garanteret, at du ender med den helt rigtige seng uanset model og størrelse. Hos SengeSegmentet er vores vigtigste opgave, at alle vores kunder får den seng, de altid har drømt om at have i deres soveværelse.

Derudover kan du allerede nu give slip på frygten for at vælge den forkerte seng! Vi forstår nemlig, at det ikke altid er muligt at vælge drømmesengen i første forsøg. Derfor får du altid en 30 dages fuld ombytningsret på alle vores senge og madrasser helt gratis. Her kommer vi og leverer den nye madras samt tager den gamle med os. Dette betyder, at du har mulighed for at få ombyttet din madras til netop dét, du har brug for, når det kommer til madrassens hårdhed. Har du andre tvivlsspørgsmål eller bekymringer, er du ligeledes altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål via telefon, e-mail eller live chat. Du kan også tage et kig i vores FAQ, hvor du finder svar på de mest stillede spørgsmål.

Du kan også vælge at booke en gratis ekspert hos SengeSegmentet, hvis du har en del spørgsmål, som du gerne vil have svar på, inden du vælger en ny seng. Du har mulighed for at booke en sengeekspert, som kommer på besøg og giver dig rådgivning i forhold til valg af den helt rigtige seng og madras.

Det er ydermere muligt at tage betalingen i dit helt eget tempo og dele den op, som det passer dig! De finansieringsløsninger, som du kan drage nytte af, er helt uden renter. Når du har fundet din nye seng, kan du selv vurdere hvilke muligheder, der passer dig bedst, når det kommer til vores forskellige finansielle ydelser. Fælles for de finansielle ydelser er, at de er sikre og nøje udvalgt.

 

Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.