Inga 90x200

Tilbudspris 3.999,95 kr Normalpris 6.999,95 kr Spar 3000
På lager
SKU
Inga 90x200

84% bliver leveret indenfor 5 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist

Inga 90x200

Inga er en revolutionerende boxseng sammenlignet med de typiske boxsenge. Her får du nemlig en seng, hvor alle detaljer er nøje udvalgte, hvilket kan ses og mærkes både i forhold til designet, men også liggekomforten.

Med sine unikke champagneben kombineret med en fantastisk topmadras af memory-skum er du med Inga boxseng sikret en optimal nattesøvn samt et flot soveværelse. 

Bensæt

Hos SengeSegmentet kræver vi aldrig betaling for ben! 

Ved køb af Inga boxseng medfølger der fire unikke champagneben med en højde på 10 centimeter. Disse ben bidrager til sengens enkle og stilfulde design.

Boxmadras 

Inga er fremstillet med både komfort og holdbarhed i højsædet. Sengen kommer blandt andet med en dobbeltfjedret boxmadras, der består af 125 Bonnell-fjedre pr. m2 i hærdet aluminium. Disse fjedre er placeret i en indbygget træmuffe.

Ovenpå det nederste lag af fjedre er Inga forsynet med 14 centimeter høje pocketfjedre, der er inddelt i 7 komfortzoner. Her er boxsengen udstyret med 250 pocketfjedre pr. m2. Til sammen skaber disse egenskaber en seng med en utrolig høj liggekomfort, der støtter alle kroppens dele på den helt rigtige måde.

Topmadras 

Topmadrassen, som medfølger ved køb af Inga, er af flere grunde banebrydende. Den er nemlig lavet af videreudviklet memory-skum, der har en kølende og ventilerende effekt. Temperaturen i sengen vil derfor være behagelig hele natten.

Topmadrassens højde er ydermere på 8 centimeter, hvilket sikrer, at du opnår en fantastisk liggekomfort samt støtte, der tilpasser sig efter din krop.

 

Levering og montering

  1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
  2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
  3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
  4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
  5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
  6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
  7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Inga 90x200
Din bedømmelse
Copyright © 2019 Sengesegmentet