Topmadras Kold-skum - 10 cm.

1.999,95 kr
På lager
SKU
Topmadras Kold-skum - 10 cm.

84% bliver leveret indenfor 5 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • Højkvalitativ natur-koldskum 
 • Unik komfort  
 • Vendbar 
 • Blød & slidstærk overflade 
 • Vaskbart betræk i op til 60°

Topmadras af Koldskum 

Med hele 10 cm., er du sikret en absolut formidabel tilføjelse af både støtte og komfort. SengeSegmentets topmadras af koldskum, giver en særlig behagelig overflade, som former sig efter kroppen, i næsten uhørt forstand.

Vores topmadras bryder med de traditionelle topmadrasser af koldskum, da materialet som er blevet anvendt, ikke holder på varmen – men frigiver den. En innovativt ventilation samt lufthuller i madrassen, resulterer i en mere holdbar og hygiejnisk topmadras.

Trods topmadrassen markante højde på ti centimeter, har vi tilføjet dette produkt til vores sortiment, på bekostningen af, at topmadrassen ikke aftager for meget af kernemadrassens ergonomi og støtte.  

For at øge madrassens holdbarhed, er den produceret til at være vendbar, med en blødere og hårdere side. Selve madrassen er betrukket med et særligt blødt betræk, som både er vendbart og vaskbart ved 60 grader.


Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Topmadras Kold-skum - 10 cm.
Din bedømmelse
Copyright © 2019 Sengesegmentet