Koldskummadras ST6

7.999,95 kr 4.999,95 kr Spar 3000
På lager
SKU
Koldskummadras ST6

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist

ST6 - Koldskummadras med Torsio-flex system.

 • Koldskumkerne med sojaolieindhold og integrerede torsions-fjedre, som giver den perfekte punktelasticitet og ergonomiske komfort.
 • Utrolig god klimafunktion gennem den optimerede fugttransport.
 • Gennem torsionsfjedre - gives der en fremragende skulder-komfort, både til dyb og blød synkronisering af skulderen.
 • Nem pleje på grund af aftageligt og vaskbart lagen.

Kombi-kernen af højkvalitativ HR-koldskum, sojaolieindhold og intererede torsionsfjedre giver dig den perfekte ergonomik og en fremragende kropsjustering i alle zoner.

ST6 madrassen har en utrolig blød og slidestærk overflade. Derudover giver lagenets opbygning, den helt optimale fugtbalance.

Vaskbart lagen

* Holdbart dobbeltjersey - 59% Polyester, 41% Viskose.

* Quiltet med ca. 320 g/m^2 klimafunktionsfaser.

* Circumferential lynlås.

* Separat aftageligt lagen.

* Vaskbar op til 60 grader.

Kernen

Kombi-kernen er produceret af højkvalitets HR-skum, med anvendelse af sojabønneolier, og integrerede torsionsfjedre - og en tæthed på 50 kg /m3.

Torsionsfjedrene giver en blød og nem synkning af skulderen og omkring hofterne.

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Koldskummadras ST6
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.