Lamelbund med lift

Tilbudspris 1.699,95 kr Normalpris 1.999,95 kr Spar 300
På lager
SKU
Lamelbund med lift

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist

Alle vores lamelbunde er produceret af høj kvalitet.

Vores Lift-bund giver dig rig mulighed for opbevaring under sengen.

Selve lamelbunden forbinder høj liggekomfort med en lang liggetid. Den effektive skulder komfortzone tillader, en dyb og behagelig nedsænkning af skulderområdet.

Den nødvendige understøtning af lænden opnås ved hjælp af de fasthedsregulerbare dobbeltlister i midterzonen.

Levering og montering

  1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
  2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
  3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
  4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
  5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
  6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
  7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Lamelbund med lift
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.