Leveringsinformation

Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam med mange års erfaring, der leverer og monterer din nye seng ganske gratis. Denne ekstraordinære service sikrer dig en korrekt opsætning af din nye seng, så du kan være helt sikker på, at den bliver monteret korrekt og er klar til brug allerede fra første dag! 

Vi tilbyder gratis levering og montering på alle køb over 2.000 kroner.

Ved køb på SengeSegmentet betaler du altså ikke noget gebyr for leveringen medmindre, du køber under 2.000 kroner. Derudover er SengeSegmentets leveringsteam landsdækkende. Det vil sige, at vi leverer og monterer din nye seng, uanset hvor i landet du bor. Dog kan der være forhøjede leveringsomkostninger forbundet med leveringen i tilfælde af, at sengen skal leveres til ikke-brofaste øer. 

Vores levering inkluderer montering af din seng. Her kommer vores leveringsteam hjem til dig, hvor de sætter den nye seng/madras op. De sørger herved for, at du kan sove på en korrekt monteret seng lige med det samme.

Leveringsteamet kan også sagtens bortskaffe din gamle seng, hvis du har brug for det. Her kan du få både afmonteret og bortskaffet den gamle seng for 599 kroner. Hvis du ønsker hjælp til dette, skal du huske at gøre vores kundeservice opmærksom på det ved bestilling af din nye seng.

Hvor lang leveringstiden er, afhænger af produktet, og om der er tale om en bestillingsvare eller en lagervare. Dog vil leveringstiden typisk blive aftalt med dig og konsulenten.

Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil produkterne blive sendt med posten, så du modtager dine nye produkter hurtigst muligt.

Ønsker du levering af din seng på en bestemt dato eller et bestemt tidspunkt?

Hvis du har nogle specifikke ønsker til leveringen af din nye seng, skal du sørge for at kontakte vores leveringsteam. Vi oplever tit, at vores kunder kun er hjemme bestemte dage og på bestemte tidspunkter, men det er slet ikke noget problem.

Når vores leveringsteam kontakter dig angående leveringen, skal du blot informere dem om dette. Herefter bliver leveringsdagen planlagt ud fra dine ønsker og behov, så du er hjemme til at tage imod din nye seng.

Har du spørgsmål til leveringen af din seng eller andre produkter?

Såfremt du har spørgsmål til leveringen eller andet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at bevare dine spørgsmål via telefon 93 30 99 09 eller email info@sengesegmentet.dk.

 

Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.