Leveringsinformation

Leveringsinformation

Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, der med mange års erfaring leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Denne ekstraordinære service sikre dig en korrekt opsætning af din nye seng, så du kan være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret korrekt fra første dag! 

Vi tilbyder gratis levering og montering på alle køb over 2000,- 

SengeSegmentets leveringsteam er landsdækkende – så vi kan leverer og monterer din nye seng, uanset hvor i landet du bor. Dog kan der være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer. 

Vores levering inkluderer montering, hvor leverings-teamet kommer hjem til dig, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove på en korrekt monteret seng. 

Leverings-teamet tilbyder også at borskaffe din gamle seng, hvor du både kan få den afmonteret og bortskaffet for 599 kr. Hvis denne service skal ydes, skal kunden dog gøre SengeSegmentets kundeservice opmærksomme på dette. 

Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om en skræddersyning af dit ønskede produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.

Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil produkterne typisk blive sendt med posten, hvorfra du vil kunne være i direkte dialog med os. Såfremt du har spørgsmål til leveringen eller andet, er du velkommen til at gøre brug af vores kundeservice, på mail eller ved telefonisk opkald. 

Copyright © 2019 Sengesegmentet