Loke 160x200

Tilbudspris 11.499,95 kr Normalpris 17.999,95 kr Spar 6500
På lager
SKU
Loke 160x200

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist
 • Gratis levering & montering
 • Gratis bensæt medfølger
 • Seng af simpelt design
 • Højkvalitativt pocket-fjedre system
 • Topmadras af klima-latex

Loke 160x200

Loke kontinentalseng er til dig, som ikke vil gå på kompromis med hverken design eller komfort. Er du på udkig efter en holdbar seng med et design i verdensklasse, er Loke et oplagt valg.

Kontinentalsengen er forsynet med en antiskrid-funktion, som sikrer, at topmadrassen bliver, hvor den skal hele natten uanset, hvor meget du vender og drejer dig i sengen.

Bensæt

Hos SengeSegmentet kræver vi aldrig betaling for ben!

Loke kontinentalseng kommer med 8 elegante champagneben, der ikke bare giver sengen en ekstra højde, men også bidrager til dens stilrene design.

Med sit sprudlende design sætter benene standarden for resten af denne unikke seng. Benenes højde er 12 centimeter.

Sengebund

Loke kontinentalseng består af en solid sengebund, som er forsynet med pocketfjedre i det fineste aluminium. I denne seng har vi valgt at erstatte bedrollers og opbevaring med flere fjedre, så du opnår en mere fast støtte og følelse, når du ligger i sengen. Bunden udgør sengens fundament og har en højde på 30 centimeter.

Madras

Med Loke har vi brudt med det klassiske design. Her har vi nemlig placeret et stort betræk over begge madrasser, så revnen mellem de to madrasser undgås.

Det er muligt at få madrasserne i forskellige hårdheder. Uanset hvilken hårdhed du vælger, kan madrassen vendes til en hårdere side, hvor fjedrene er mere faste end den anden side.

Topmadras

Ved køb af Loke medfølger der en topmadras med en kerne af visco-skum. Visco-skum har en trykaflastende egenskab og støtter din krop på allerbedste vis.

Topmadrassen former sig herved efter din krop, uden at den holder på varmen. Din kropsvarme bliver i stedet frigivet gennem topmadrassens lufthuller, så din nattesøvn ikke bliver forstyrret af hverken varme eller kulde.

Derudover er topmadrassen vendbar og fås med et betræk i quiltet stretch.

Sengegavl

Med Loke Kontinentalseng har du mulighed for at tilkøbe en sengegavl, der er af lige så høj kvalitet som resten af sengen. Lokes gavl er udstyret med en fin og stilfuld detalje med klassiske knapper, der dekorerer dit soveværelse på en elegant og stilren måde. Totalhøjden på gavlen er 120 cm.

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Loke 160x200
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.