Madras

Vis som Gitter Liste

4 varer

Per side
Faldende orden
 1. Koldskummadras ST6
  Koldskummadras ST6
  7.999,95 kr 4.999,95 kr Spar 3000
 2. Koldskummadras S3
  Koldskummadras S3
  4.399,99 kr 3.399,95 kr Spar 1000
 3. Koldskummadras – S4
  Koldskummadras – S4
  5.199,95 kr 3.799,95 kr Spar 1400
Vis som Gitter Liste

4 varer

Per side
Faldende orden

Hvordan vælger du den perfekte madras?

Har du egentlig tænkt over, hvor meget tid du bruger på din madras? Hvis vi tager en gennemsnits betragtning, og siger du sover omkring syv timer hver dag – så bruger du 49 timer om ugen, hvilket vil give, at du bruger mere end to hele dage – på bare en uge!

Derfor, skal du sikrer dig, at du får den helt rigtige madras – med den rigtige ergonomiske komfort.

Men, hvordan vælger du den rigtige model, som tilpasser dig bedst?

Den perfekte måde, at finde ud af det på, er logisk nok, at personligt prøve madrassen. At mærke, føle og fornemme hvordan man ligger, er utrolig vigtigt. Og når du prøver den nye madras, har vi her en fem-trins tilgang, som du kan følge:

1. Forestil dig, at du er i dit eget soveværelse

Når du tester en madras, så prøv at slappe af så meget af som muligt. Tag overtøjet af, vær afslappet i kroppen og forestil dig, at du befinder dig i dit soveværelse. Det er vigtigt, at du prøver at ligge i en længere periode og ikke bare i nogle få sekunder.

2. Prøv at ligge i forskellige positioner

Hvordan plejer du normalt at ligge i din seng? Prøv at ligge på samme måde som du normalt ville gøre. Vend dig på ryggen, maven og prøv at ligge på begge sider. Fornem og mærk godt efter kroppen.Vigtigt er det også, at du føler det er nemt at vende fra den ene til den anden side.

3. Fornem ryggens form

Hvis du føler, at den testede madras ikke er god, så prøv at vende dig om på ryggen og prøv at se hvordan madrassen adapterer ryggens form. Udfør den anderkendte “håndflade-test”. Lig på ryggen, sæt en flad hånd imellem lænden og madrassen. Hvis du føler for meget friplads mellem lænden og madrassen, så er madrassen højst sandsynlig for hård til din ryg. Hvis det næsten er umuligt at sætte en hånd imellem, så er madrassen nok en tand for blød.

4. Prøv at ligge dig på siden

Prøv at vende dig på siden og fornem hvordan madrassen interagerer med din krop. Hvis du fornemmer, at du lige om lidt, vil “glide” på ryggen igen, så er madrassen nok for hård til dig. Hvis du synker for meget og føler at det er svært at vende dig, så er madrassen nok for blød. 

5. Fælles valg

Husk, at hvis du køber en dobbelt seng med en partner, så skal I begge to deltage i testprocessen for at opnå den bedste madras!

Copyright © 2019 Sengesegmentet