Njald 180x200

Tilbudspris 8.999,95 kr Normalpris 14.999,95 kr Spar 6000
På lager
SKU
Njald 180x200

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist
 • Gratis levering & montering
 • Gratis bensæt medfølger
 • Seng af simpelt design
 • Højkvalitativt pocket-fjedre system
 • Topmadras af natur-skum

Njald 180x200

Njald kontinentalseng er til dig, som ønsker en seng med det hele uden varme nætter!

Njald formår på alle tænkelige måder at adskille sig fra de klassiske kontinentalsenge. Med den særligt kølende topmadras af klima-latex, 7 komfortzoner og elegante design er Njald en seng, som imødekommer de flestes behov.

Bensæt

Hos SengeSegmentet kræver vi aldrig betaling for ben!

Njald kontinentalseng fås med 8 champagneben i et unikt design, der alle er 10 centimeter høje.

Sengebund

Njald består af to solide bunde, der er lavet af massivt fyrretræ. Fjedrene i træbunden er BONELL fjedre med en højde på 13 centimeter. Dette har vi gjort med henblik på at forlænge sengens levetid. Fjedrene omkranses af et lag af ventilerende skum for at øge ventilationen og herved hygiejnen i din nye seng.

Madras

Njalds madras er bygget med kvalitets pocket-fjedre. Madrassen består af 13 centimeter høje pocketfjedre, samt 2 cm. skum på toppen af begge sider. Madrassen er ydermere forsynet med 7 komfortzoner med et ekstra lag af ventilerende skum for både at øge holdbarheden samt hygiejnen.

Topmadras

Njalds topmadras skiller sig ud på flere måder. Materialet til topmadrassen er nemlig lavet af natur-skum, hvilket er et materiale, der sikrer dig en tør og behagelig nattesøvn. Har du det meget varmt om natten, er Njald et oplagt valg for dig.

Topmadrassen er ydermere 6 centimeter høj og betrukket med et vaskbart betræk af bomuld. Det er derfor en allergivenlig seng, som gør det muligt for allergikere og astmatikere at benytte sig af denne model.

Gavl

Der kan tilkøbes en høj sengegavl produceret i samme høje kvalitet som resten af sengen. Her får du en klassisk gavl, der giver sengen et stilfuldt look. Gavlens symmetriske design er prikket over i’et. Totalhøjden på gavlen er 120 cm.

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Njald 180x200
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.