Njord sengeramme

Tilbudspris 4.499,95 kr Normalpris 4.999,95 kr Spar 500
På lager
SKU
Njord sengeramme

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist

Med vores unikke Njord-sengeramme har du massere af muligheder for at bygge din helt egen seng. Njord sengeramme er universal, og kan derfor tillægges alle former for elevations- eller fastelamelbunde, samt madrasser.

Njord gavlens højde er på hele 97 cm. der med sine ternede mønster, giver dit soveværelse det optimale facelift. Her har man gennemtænkt alle detaljer ned til mindste skrue, for at opnå den ultimative sengeramme. Med lave, symmetriske sider, og diskrete ben i massivt træ, er kvalitet og holdbarhed nøgleordet for denne ramme.

De ternet mønstre på Njord-gavlen, er ikke kun forbeholdt et fantastisk design. De ternede mønstre, fungere som en behagelig nakkestøtte, når man føler for behovet til at læne sig op ad den yderst stabile gavl. Det bløde og behagelige stof, kombineret med ekstra fyld i mønstrene, gør dig rig på muligheder til at udnytte gavlens fordele.

Elevation eller ej? Eller måske lift-bund? Bunden vælger du helt selv. Der kan tilpasses præcis som ønskes en lift-bund, fast bund, eller elevation. Sengerammen kan fås i forskellige størrelser og farver.

30-dages ombytningsret – Ganske gratis!

Ved købet af vores Njord-Kontinental seng har du rig mulighed – ganske gratis – at få skiftet dine madrasser, hvis hårdheden ikke passer dig.

Vi både afhenter – bytter og leverer den næste madras – ganske gratis de første 30 dage.

Prisen er inkl. bensæt

Om ansvar og know-how

Alle produkter fra SengeSpinderiet er det en selvfølge, at de understøtter mennesket, dets sundhed og velvære. Derfor lægger vi stor vægt på økologisk bæredygtighed - fra udviklingen til udvalg af materialer til fremstilling.

Levering og montering

  1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
  2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
  3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
  4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
  5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
  6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
  7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Njord sengeramme
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.