Odin Kontinental 180x200

22.999,95 kr 11.499,95 kr Spar 11500
På lager
SKU
Odin Kontinental 180x200

Leveringstid 5-21 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • Gratis levering & montering
 • Gratis bensæt medfølger
 • Højeste kvalitet af multi-pocket-fjedre system (Hele 512 fjedre pr.m2)!
 • Madras af purskum
 • Indsyet topmadras

Odin Kontinental 180x200

 

Odin Kontinentalseng – Til dig som ønsker en fast og stilfuld seng i absolut særklasse!

Odin kontinentalseng gør sig på alle tænkelige måder fortjent til sit navn. Her har vi gennemtænkt alt til mindste detalje. For de af  vores kunder, som hverken vil gå kompromis med de absolut bedste materialer inden for madrasser, og et design i særklasse, er Odin blandt de bedste kandidater.

Sengen er indbygget med anti-skrid, som sikrer dig, at topmadrassen ligger fast på sengen.

Bensæt

SengeSegmentet kræver aldrig betaling for ben!

Odin Kontinentalseng medfølger 2 sorte metalben der hverken kan kategoriseres som diskrete eller forlegne. Med sit sprudlende design sætter benene standarden for resten af denne unikke seng. Benenes højde udgør hele 15 centimeter.

Sengebund

Odin Kontinentalseng i 180 x 200 består af to solide bunde, forsynet med det fineste aluminium i form af bonell-fjedre. Her har vi valgt at erstatte bedrollers og opbevaring med flere fjedre, for at opnå en fastere følelse af selve sengen. Bunden udgør en total højde på 30 cm.

Madras & topmadras

Odin Kontinentalseng adskiller sig fra den klassiske kontinentalsenge- genre, ved ind-syningen af topmadrassen i selve madrassen! Madrassen består af hele 512 højkvalitets multi-pocket fjedre pr m2, med henblik på at tilfredsstille vores kunder som ønsker en fastere nattesøvn.

Odin Kontinentalsengs indsyet topmadras består af Vores OEKO-TEX® materialer; purskum og et materiale som kaldes gelax. Purskum er i sig selv elastisk, og derved bliver madrassen særlig fast. Gelax er den nyeste succes inden for innovativ skum; essentielt for dem der får det varmt vedligeholder dette åndbare materiale kroppens temperatur, og tilbyder samtidig en enorm mængde komfort. Madrassens højde er 24 centimeter.

SengegavlMed Odin Kontinentalseng har du muligheden for at tilkøbe en høj sengegavl, produceret i samme kvalitetskaliber som resten af sengen. Gavlen er produceret i klassisk kviltning for at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, i form af kvalitative syninger. Gavlens symmetriske design sætter sit præg på Odin Kontinentalseng, der også på dette punkt skiller sig ud fra mængden. Gavlens højde er hele 135 centimeter


Dimensioner:

Bensættet: 15 cm.

Sengebund: 30 cm.

Madras & topmadras: 24 cm.

Sengens højde fra gulv til topmadras: 59 cm.

Sengegavlens højde: 135 cm.

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 4999 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Odin Kontinental 180x200
Din bedømmelse
Copyright © 2019 Sengesegmentet