Om sengesegmentet

Hvem er vi?

SengeSegmentet er bygget på et fundament af erfarne sengefolk, der forstår sig på både service og kvalitet. Vi forsøger at sætte os selv i kundens perspektiv for at gøre vores kunder så tilfredse som muligt. Det er ikke uden forbehold at vi foretrækker én fugl på hånden frem for ti på taget. Vores ambitioner strækker sig længere end blot tal. For os handler det om den positive omtale fra vores tilfredse kunder, der kommer som en følge af optimal service og den perfekte seng.

Få din nye seng leveret og monteret helt gratis! 

For at SengeSegmentet skal kunne leve op til vores egne og kundernes forventninger, kræver det at vi er en virksomhed der løfter i flok. Vi har derfor valgt at imødekomme de høje forventninger og standarder, ved at opdele virksomheden i forskellige teams: Vores velformulerende og imødekommende samt erfarende leverings-team sikre dig, at sengen kommer hjem til dig i godt behold. Vores erfarne leverings-team sørger for at sengen kommer hele vejen ind i dit værelse, og opsat for dig; Ganske gratis!

Vores support- team har alle flere års erfaring med kundeservice samt sengerådgivning i bagagen. Dette sikre vores kunder en positiv oplevelse ved telefonisk eller elektronisk henvendelse. Som en online-sengeforhandler forstår vi betydningen af kundernes eventuelle spørgsmål, tvivler, eller ros og ris. Det er derfor vigtigt for os at imødekomme den standard som vores kunder har til os, både inden og efter de har handlet deres drømmeseng.

Vareleverandørerne til SengeSegmentets sortiment er nøje valgt. Vores leverandør er valgt efter dén kaliber af kvalitet og pris som vi ønsker vores kunder skal få glæde af. Når det kommer til dét sted hvor vi bruger 1/3 af vores liv, er halvhjertet løsninger ikke blandt vores alternativer. Vores ergonomiske madrasser og stilfulde senge er ikke valgt med henblik på blot at pynte dit soveværelse, men for at sikre dig en optimal nattesøvn til dagens udfordringer. Det er kombinationen af design og komfort som har udgjort vores sortiment. Da din fremtidige seng fra SengeSegmentet ikke har behov for at skiftes ud foreløbigt, er det også vigtigt for os at designet følger kvaliteten.

Vores opdeling af de forskellige teams betyder ikke at der er langt mellem snapsne, tværtimod. Vi er kun en mail eller et opkald fra hinanden for at hjælpe dig bedst muligt. En professionel service er for os en selvfølge når du handler hjemmets vigtigste møbel, og ikke vil nøjes med det næstbedste. Her er du velkommen til at kontakte os vedrørende alle detaljer om din fremtidige seng.

Copyright © 2019 Sengesegmentet