Om sengesegmentet

Hvem er vi? 

Hos SengeSegmentet finder du erfarne sengefolk, der forstår sig på både service og kvalitet. Vi forsøger at sætte os selv i vores kunders sted, da vi mener, at dette giver den bedste og mest personlige service.

Vores mål er, at alle vores kunder opnår en optimal nattesøvn. Dette sikrer vi ved ekspertrådgivning og vejledning, så du ender med den helt rigtige seng til dine behov. For os handler det nemlig om den positive omtale fra vores tilfredse kunder, der kommer som en følge af en optimal service og den perfekte seng.

Få din nye seng leveret og monteret helt gratis! 

For at SengeSegmentet skal kunne leve op til vores egne og vores kunders forventninger, kræver det, at vi er en virksomhed, der løfter i flok. Vi har derfor valgt at opdele virksomheden i forskellige teams.

SengeSegmentet består blandt andet af et velformulerende og imødekommende samt erfarent leveringsteam, der sørger for, at du får din nye seng leveret hjem til dig i god behold. Vores kompetente leveringsteam sikrer, at sengen kommer hele vejen ind i dit soveværelse. Det betyder altså, at du får din nye seng både leveret og monteret HELT GRATIS!

Udover vores leveringsteam har vi også et hold af kundeservicemedarbejdere, der har flere års erfaring med sengerådgivning. Du kan kontakte vores support enten via telefon, mail eller live chat, hvor du kan få hjælp til at navigere rundt i de mange muligheder.

Som en online sengeforhandler forstår vi, at det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad du skal være på udkig efter ved valg af en ny seng. Derfor er det vigtigt for os at tilbyde en effektiv og kompetent rådgivning, så du ender med den rigtige seng første gang. Vores vigtigste opgave er, at du føler, at vi tager os godt af dig både før og efter, at du har købt din drømmeseng hos os.

Vareleverandørerne til SengeSegmentets sortiment er ligeledes nøje udvalgt. Vores leverandør er valgt i forhold til, at vi ønsker senge i høj kvalitet, der stadig er til at betale.

Du bruger i gennemsnit omkring en tredjedel af dit liv i sengen, hvorfor halvhjertede løsninger ikke er at finde i vores udvalg. Vores ergonomiske madrasser og stilfulde senge er ikke valgt med henblik på blot at pynte i dit soveværelse, men også for at sikre dig en optimal nattesøvn, så du vågner frisk og veludhvilet hver dag.

Det er derfor en kombination af elegante og stilrene design og en høj liggekomfort, som vi hos SengeSegmentet fokuserer på. Da din nye seng ikke behøver at blive skiftet ud inden for den nærmeste fremtid, er det også vigtigt for os, at designet følger kvaliteten. 

Vores opdeling af de forskellige teams betyder ikke, at du skal bøvle med at komme i kontakt med os. Vi er altid i kommunikation med hinanden, så vi kan hjælpe dig på den bedst mulige måde. En professionel service er for os en selvfølge, når du handler hjemmets vigtigste møbel og ikke vil nøjes med det næstbedste. Her er du velkommen til at kontakte os vedrørende alle detaljer om din fremtidige seng. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde en ny seng til dit soveværelse!

 

Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.