Ombytningsret

30 dages GRATIS ombytningsret.

Vi vil være helt sikre på, at du får et produkt, som du kommer til at sove godt i. Vi vil være sikre på, at fastheden passer dig, så du kan sove ikke bare godt/fint, men fantastisk!

  • Derfor tilbyder vi vores kunder 30 dages GRATIS ombytningsret, hvor vi både afhenter, og leverer den nye madras til dig, ganske GRATIS.

Ombytningsretten gælder for standardmål madrasserne, som er 70x200, 80x200, 90x200 samt 140x200.

Hvis der er tale om andre mål, vil ombytningsretten frafalde, medmindre andet er aftalt med SengeSegmentet.

Årsagen til ombytningen skal være klar og tydelig. Ombytningen kan eksempelvis bruges i tilfælde af ombytning af en for hård/blød madras, eller hvis kunden eksempelvis ønsker en helt anden type af madras. Hvis der ønskes en helt anden type af madras, kan der være omkostninger forbundet med dette.

  • Madrassen, som bliver ombyttet, skal pakkes i original embalage, og være i samme stand, som da den blev leveret. Hvis tilfældet er, at der er pletter/andre synlige mærker, vil ombytningsretten frafalde, eller der vil være et ombytningsgebyr på.
  • I tilfælde af lugt i madrassen, kan der også være et gebyr, eller ombytningsretten kan frafalde.

I tilfælde af specialmål samt special produceret varer, frafalder ombytningsretten.

Udfyld følgende formular:

Processen & ombytning:

Når du har bestilt din nye madras - hårdhed efter eget valg - vil vi sørge for, at få produceret den ønskede madras type. Efterfølgende vil vores produktion og leveringsafdeling i fælleskab finde datoen for, hvornår produktionen bliver færdigt med dit produkt.

Herefter vil vores leveringsafdeling kontakte dig, så I, i fællesskab kan finde datoen, og det helt rigtige tidspunkt for ombytningen.

Vores leveringsmand, vil sørge for, at tage madrassen med sig, og sørge for at din nye madras bliver sat på plads, hvor den skal være.

Faktisk, behøver du ikke gøre andet end at fortælle os, hvad det er du ønsker at have den byttet til – herefter sørger vi for resten af processen.

Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at ombytte madras, én gang pr. ordre.

Hvor lang tid tager ombytningen?

Det er meget forskelligt, hvor længe ombytningen tager. Det kan dog tage op til 14 dage, at få madrassen ombyttet, afhængigt af vores varelager. Derudover, afhænger det også om, at finde den rigtige ombytningsdato mellem vores leveringsteam og dig.

Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.