Prisgaranti

Hos SengeSegmentet står vi utrolig stærkt rent prismæssigt. Vi har valgt at benytte os af professionelle samarbejdspartnere, der producerer over 1000 senge og madrasser hver eneste måned! 

Med hjælp fra vores samarbejdspartnere har vi udviklet vores helt egne designs af henholdsvis kontinentalsenge samt sengerammer. Dette gør, at vi med stor glæde kan tilbyde vores kunder en reel prisgaranti.

Hos SengeSegmentet bestræber vi os på altid at tilbyde vores kunder de laveste priser på alle vores produkter. Derfor tilbyder vi hos SengeSegmentet en 100 % prisgaranti på alle varer. Det betyder, at hvis du finder den samme vare til en billigere pris hos en anden forhandler, så matcher vi prisen. Dog skal vi informeres om dette indenfor 14 dage efter dit køb.

Derudover gælder prisgarantien kun for varer, som andre ikke udbyder i tilfælde af timetilbud, kø-tilbud eller andre tilbudsformer. Ligeledes skal produktet være på lager hos forhandleren.

Vil du gøre brug af prisgarantien, skal du skrive en mail til os på info@sengesegmentet.dk. I mailen skal du inkludere dokumentation i form af et link til den webshop, hvor du har fundet produktet. Herefter vil du blive kontaktet af os – og vi kan sammen se nærmere på situationen og sørge for, at du får produktet til præcis den samme pris.

Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.