Ravna 160x200

Tilbudspris 13.599,95 kr Normalpris 19.999,95 kr Spar 6400
På lager
SKU
Ravna 160x200

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist
 • Gratis levering & montering
 • Gratis bensæt medfølger 
 • 2- vejs elevationsmotor m. fjernbetjening
 • Høj kvalitativt pocket-fjedre system med 5- komfortzoner
 • Dansk produceret Linak 

Ravna elevationsseng 160x200

Ravna elevationsseng giver dig muligheden for at justere på hoved- og fodende, så du kan hæve og sænke madrassen efter behov. Elevationssengen er forsynet med danskproducerede motorer fra Linak, der er kendt for deres høje kvalitet og lange levetid. Derudover medfølger der en formstøbt topmadras af skum, der tilpasser sig efter din krop og hermed giver en fantastisk støtte!

Bensæt

Hos SengeSegmentet kræver vi aldrig betaling for ben!

Ravna elevationsseng fås med flotte ubehandlede naturegetræsben, som giver sengen et smuk og let look. Sengebenene har en højde på 15 centimeter.

Elevationsbund

 Elevationsbunden er polstret med blødt møbelstof i samme farve som madrassen. Derudover er elevationsbunden danskproduceret med et elevationssystem fra Linak. Elevationen kan betjenes via din smartphone eller den medfølgende fjernbetjening.

Ravna kommer ydermere med to motorer. De fungerer som en form for garanti for hinanden, såfremt den ene motor svigter. Disse motorer fra Linak er af høj kvalitet, så du får både støjsvage, effektive og holdbare elevationsmotorer.

Den brugervenlige elevationsfjernbetjening kombineret med den justerbare hoved- og fodende sikrer dig en fantastisk elevationseng, som holder de næste mange år frem.

Hvis du døjer med eksempelvis dårligt blodomløb eller uro og kramper i benene, vil du opleve en enorm glæde og bedre nattesøvn med vores Ravna elevationsseng.

Madras

Madrassen består af pocketfjedre, der ikke blot er holdbare, men også sikrer dig en optimal støtte af hele kroppen. Derudover kommer elevationssengen med 5 komfortzoner, der sørger for, at du får støtte netop der, hvor du er tungest, samt hvor din krop har mest brug for det.

Kendetegnet, for vores Ravna elevationsseng, er derfor en høj liggekomfort i kombination med en lang holdbarhed.  

Topmadras

Ved køb af Ravna elevationsseng medfølger der en 6 centimeters høj topmadras med en elastisk visco-skumkerne. Topmadrassen har en trykaflastende egenskab, så den former sig efter din krop på fantastisk vis, uden at den holder på varmen.

Din kropsvarme bliver i stedet frigivet gennem topmadrassens lufthuller, så din nattesøvn ikke forstyrres af hverken varme eller kulde.

Topmadrassen er vendbar og fås med et aftageligt betræk i hvidt quiltet stretch. Betrækket kan vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen.

Sengegavl

Med Ravna Elevationsseng er det muligt at tilkøbe en symmetrisk og elegant gavl i samme farve og stof som resten af sengen. Gavlen har en højde på 120 centimeter.

 Elevationsbunden er to-motorisk, hvilket fungere som en garant, såfremt den ene motor skulle svigte. Den brugervenlige elevationsfjernbetjening, kombineret med justerbart hoved- og fodende, sikre dig en fantastisk elevationseng, som holder de næste mange år frem.

De af vores kunder som døjer med dårligt blodomløb, eller uro og kramper i benene, vil opleve en enorm glæde ved vores elevationssenge.

 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ravna 160x200
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.