Rullemadras S2

999,95 kr 699,95 kr Spar 300
På lager
SKU
Rullemadras S2

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist
 • Optimal luftcirkulation 
 • Tysk produceret
 • Elastiske stropper medfølger 
 • Blød & slidstærk overflade 
 • Vaskbart lagen i op til 60°

Rullemadras S2: En rullemadras med øjeblikkelig virkning!

SengeSegmentets S- serie formår altid at skille sig ud fra det ellers kvalitative sortiment, grundet et ekstra snært af kvalitet og komfort. Vores S2 Rullemadras er ingen undtagelse.

 

Rullemadrassen følger med fremragende egenskaber, gennem dens quiltning betræk og klimafibre. Med denne rullemadras, er du altid sikker, på at skåne din kernemadras. Ved både at være kølende og åndbar, opnår du en mere hygiejnisk  samt ergonomisk nattesøvn.

 

Med sine elastiske strips, er Rullemadrassen S2, universel, og let at håndtere. Produktet kan tilpasses alle former for madrasser og senge, og med sine 3 cm. er du sikker på at skåne din madras, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Opnå en optimal fugtbalance, med en utrolig blød og slidstærk overflade.

 • Holdbart dobbeltjersey – 59% polyester, 41% viskose.
 • Quiltet med ca. 320 g/m^2 klimafunktionsfaser. 
 • Circumferential lynlås.
 • Separat aftageligt lagen.
 • Vaskbar i op til 60 grader.

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rullemadras S2
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.