Topmadras S4 - 8cm.

2.299,95 kr
På lager
SKU
Topmadras S4 - 8cm.

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist
 • Elastisk HR-skum
 • Tysk produceret
 • Temperaturregulerende skummateriale
 • Blød & slidstærk overflade 
 • Vaskbart betræk i op til 60°

S4 Topmadras i 8 cm. 

S4 Topmadras, din ultimative topmadras! Oplev SengeSegmentets S4 topmadras, af højprofileret koldskum, som sikre dig den absolut perfekte ergonomiske nattesøvn. Denne tysk-produceret topmadras, er definitivt af højeste kvalitet, der på alle måder lever op til dine forvetninger.

Med en trykaflastende følelse, kan du ikke formå at ligge andet end formidabelt, grundet den kæmpemæssige følelse af komfort. Denne allround-kerne er universel anvendelig, og kan benyttes på alle madrasser samt senge, med den rigtige størrelse. Samtidig er denne topmadras model, kendt for at have mange års dokumentation af mht. både kvalitet og komfort.

Kernen af denne topmadras, er af højprofileret koldskum. Med dette materiale, opnår du en fantastisk formstøbt overflade, som reagere øjeblikkeligt ved kropsbevægelser. Således er du sikker på, aldrig at savne følelse af støtte eller komfort. 

Overfladen af topmadrassen er særlig bølget, med henblik på at opnå en optimal luftcirkulation. For de af vores kunder der døjer med heden i løbet af nattesøvnen, er denne topmadras det essentielle valg. 

Vaskbart betræk:

Holdbart dobbeltjersey – 59% polyester, 41% viskose.

Quiltet med ca. 320 g/m^2 klimafunktionsfaser.

Circumferential lynlås.

Separat aftageligt lagen.

Vaskbart betræk i op til 60 grader

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Topmadras S4 - 8cm.
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.