Sigmund Boxseng 200x200

17.999,95 kr 12.999,95 kr Spar 5000
På lager
SKU
Sigmund Boxseng 200x200

84% bliver leveret indenfor 5 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • Gratis levering & montering 
 • Gratis bensæt medfølger 
 • Justér selv på hovedgavlen
 • Topmadras i 10 cm. 
 • Vaskbart betræk  i op til 60°

Sigmund 200x200

Med et betræk af møbelstof i høj kvalitet omkring begge madrasser er standarden for denne stilfulde boxseng lagt. Sengen er forsynet med hele 116 Bonell-fjedre pr. m2. Alle fjedre er polstrede med polyetherskum foroven, hvilket sikrer dig en optimal liggekomfort.

Udover at være produceret med henblik på at være en holdbar og stilren boxseng, er Sigmund ligeledes fremstillet med ergonomien i højsædet. Det vil sige, at du får en ultimativ støtte og aflastning af hele kroppen, så du kan sove godt om natten. Med sin fantastiske liggekomfort og støtte kombineret med et lækkert design er du med Sigmund sikker på at ramme rigtigt første gang!

 

Bensæt

Hos SengeSegmentet kræver vi aldrig betaling for ben!

Sigmund er udstyret med et sæt flotte ubehandlede egetræsben, som giver sengen et fuldendt look. Sengebenene fås i en højde på henholdsvis 15 centimeter eller 19 centimeter.

 

Boxmadras

Sigmund boxseng er udtænkt til at være en seng, der holder de næste mange år frem. Af denne grund er opbygningen af sengen ikke den samme som andre boxsenge. Bruddet med de traditionelle boxsenge kommer blandt andet til udtryk ved Sigmunds fyrretræsramme. Hvor mange boxsenge normalt er lavet med lamineret træ, er Sigmund produceret med en dobbelt og solid fyrretræsramme.

Samtidigt er Sigmund produceret med henblik på at være en ergonomisk seng med en høj liggekomfort, så du opnår en god søvn hver nat. Dette er grunden til, at Sigmund er en del af vores sortiment. Du får derfor en boxseng med en kombination af et simpelt og stilrent design, hvor der ikke er gået på kompromis med komforten.

 

Topmadras

Ved køb af Sigmund medfølger der en topmadras, som fås i to hårdheder: H2 Medium (anbefalet til personer, der vejer mellem 50-85 kilo) og H3 Fast (anbefalet til personer, der vejer mellem 85-125 kilo).

Denne topmadras er forsynet med flere fantastiske egenskaber. Kernen består af 10 centimeter koldskum af absolut bedste kvalitet. Samtidigt former topmadrassen sig optimalt efter din krop, hvilket giver en fremragende støtte og aflastning.

Selve topmadrassen fås med et betræk af fineste kvalitet, som udgør en totalhøjde på 2 centimeter. Topmadrassens betræk er både åndbart og kølende, så den er velegnet til dig, der ønsker en behagelig temperatur i sengen.

  

Sengegavl

Sigmunds sengegavl er ligesom resten af sengen nøje udvalgt og gennemtænkt. Udover at være fremstillet i et elegant og stabilt design har du mulighed for at justere på gavlens puder.

 

Dimensioner

Bensæt 15 el. 19 cm. 

Boxmadras 40 cm. 

Topmadras 12 cm. 

Højde fra gulv til topmadras 64 cm. 

Sengegavl 94 cm. 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sigmund Boxseng 200x200
Din bedømmelse
Copyright © 2019 Sengesegmentet