Sigyn kontinental 180x200

19.999,95 kr
På lager
SKU
Sigyn kontinental 180x200

Leveringstid 5-21 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • Gratis levering & montering
 • Gratis bensæt medfølger 
 • 5- komfortzoner 
 • Højkvalitativt pocket-fjedre system
 • Sengeramme i massivt fyrtræ

Sigyn Kontinental (180x200)

Sigyn kontinental er til dig, der ønsker en høj kvalitativ seng, med en fortræffelig liggekomfort. Madrassen af denne kontinentalseng, er på hele 23 cm. og inddelt i 5 komfortzoner. Med denne madras er du sikret en solid og sund liggekomfort. Udover madrassens unikke komfort, medfølger et betræk, som både er aftageligt, og kan vaskes.

 

Bensæt

SengeSegmentet kræver aldrig betaling for ben! Med Sigyn Kontinental følger 4 stk. ben med - Ganske gratis.

Bensættet som følger med, er utrolige flotte stålben, som giver sengen et fantastisk fuldendt design. 

Sengebund

Sengebunden er ligesom resten af Sigyn Kontinental, særlig gennemtænkt. Med hele 116 bonell fjedre pr m2. Sengebunden består af solide fyrtræsrammer, med forindbygget muffe.

 

Madras

Selve madrassen på Sigyn Kontinental, er ligesom resten af designet, særlig gennemtænkt. Her har fokusset primært været på hvilekomforten, samt den nødvendige kropsstøtte. Ansvaret for ovenstående, er pålagt madrassen, der med sine 5-komfortzoner, baner vejen for en optimal nattesøvn.

Holdbarheden af madrassen bliver forlænget af madrassens fjedre, som er multi-pocket fjedre. Fjedrene er altså pakket ind i små poser, der afholder dem fra sved- og fugtafledning,

Derudover følger et betræk med, som skåner hele madrassen. Betrækket er blødt og OEKO-TEX® certificeret. Betrækket er aftageligt og vaskbart i op til hele 60 grader.

 

Sengegavl

Sigyns Kontinental kan fås med en absolut unik gavl, i et luksuriøst hotellook. Med sine enestående design, og elegante knapper, er denne sengegavl, den mest populære sengegavl blandt vores sortiment. Men en højde på hele 130 cm. og bredde på 10 cm. er du sikker på, at soveværelset bliver fantastisk dekoreret. 

Dimensioner

Bensæt: 12 cm. 

Sengebund: 29 cm. 

Madras: 23 cm. 

Højde fra Gulv til madras: 67 cm. 

Gavl: 130 cm. 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 4999 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sigyn kontinental 180x200
Din bedømmelse
Copyright © 2019 Sengesegmentet