Split-topmadras i natur latex 4 cm

4.499,95 kr 4.499,95 kr Spar 0
På lager
SKU
Split-topmadras i natur latex 4 cm

84% bliver leveret indenfor 5 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist

Split-topmadras – latex

Velegnet til en dobbelt elevationsseng; slip for revnen mellem jeres madrasser. SengeSegmentets split-topmadras giver dig mulighed for at have en dobbelt elevationsseng, uden mellemrum ved madrasserne, og samtidig have muligheden for at benytte en fantastisk topmadras som sikre dig en helt igennem fantastisk komfort.

Med Split-topmadrassen får du altså muligheden for at hæve/sænke begge dele af elevationen, uden at det vil generer den anden part. Split topmadrassen er H-split, hvilket betyder at den er opdelt både foroven og forneden. På denne måde kan du bruge elevationen i begge ender, uden frygt for sprækken i midten.

SengeSegmentets mest købte og anderkendte topmadras, er vores Split-topmadras af natur-latex som både former sig efter kroppen, og giver en fantastisk mulighed for at vedligeholde din kropstemperatur, uden at få det for varmt.

Split.-topmadrassen af natur-latex har en række særlige egenskaber. Blandt andet, at den føles særlig fast og frisk at sove på. Dette sikrer dig en optimeret nattesøvn – samtidig med at give din seng en længere holdbarhed end gennemsnittet. Den lange holdbarhed skyldes bl.a. topmadrassens ventilerende system, der sørger for at sved og fugt, ikke sætter sig i madrassen. I stedet for at sætte sig i madrassen, ventileres sved og fugt ud af madrassen og dens aftagelige betræk.

Topmadrassen er beriget med et dejlig blødt allergivenligt betræk. Betrækket er aftageligt, og kan derfor tages af og vaskes ved en temperatur på hele 40 grader.

Levering og montering

  1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
  2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
  3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
  4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
  5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
  6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
  7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Split-topmadras i natur latex 4 cm
Din bedømmelse
Copyright © 2019 Sengesegmentet