SS Outlast pude

1.499,95 kr
På lager
SKU
SS Outlast pude

90% bliver leveret indenfor 10 hverdage" - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • Håndlavet produktion
 • Outlast materiale (Til dig som fryser eller sveder for meget)
 • Fyld af ægte gåsedun
 • Særlig hygiejnisk 
 • Perfekt støtte til nakke

SS-Outlast: Pude 

Vores naturlige outlast er en del af vores innovative samling. Puden betræk er produceret af 64% bomuld og 36% termoaktiv fiber-outlast. Denne kombination sikrer det mest komfortable produkt, som giver et blødt, let, fluffy og behagelig søvn – samtidig med at den konstant holder krops-temperaturen.

Pudens luksus udgøres af fyldet, som består af 100 % gåsedun. Det er denne kombination af gåsedun, bomuld, og Outlast, som sikre vores kunder en dyne i absolut topkvalitet. Pudens fasthed giver en gedigen støtte til både nakke og skuldre, da puden former sig; uden at give sig for meget. 

Outlast er kendt for, konstant at kunne vedligeholde kropstemperaturen på de 37 grader. Efter behovet, sørger det indvendige materiale for, at blive køligere,varmere eller forblive neutralt. Puden akkumulerer varme og frigiver det efter behov, alt sammen ved hjælp af avanceret rumteknologi, baseret på fysiske fænomener, såsom kondensering og fordampning af PCM-stoffet.

100% natur-materialer, håndlavet og produceret med nøje opmærksomhed, ned til mindste detalje.

Fyldt med bedste kvalitet indenfor gåsedun, med optimale egenskaber, såsom elasticitet, holdbarhed, ventilerende og fyldkraft.

Størrelse: 50x70 cm.

Lagen: Hvid.

OUTLAST termoaktivt materiale (64% cotton, 36% outlast).

Vægt: 110 g/m.

100% naturlig gåsedun.

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:SS Outlast pude
Din bedømmelse
Copyright © 2019 Sengesegmentet