Sveder du meget, når du sover

Sveder du meget, når du sover?

Det siges at mennesker frigiver op til en liter sved og fugt, i løbet af en nattesøvn. 

Vi mennesker er dog forskellige, og nogle af os sveder mere end andre. Årsagen er simpel, vores krop prøver at skulle sig af med den overskudsvarme, hvis kroppens temperatur har sneget sig over de 36,6 grader.

Overgangsalderen giver også sved om natten. Hvis du er kvinde, og begynder at svede mere end det sædvanlige om natten, kan det være et tegn på, at du er kommet i overgangsalderen. Dette gør, at din krop måske ikke kan styre varmereguleringen på samme måde, som den kunne tidligere. Dertil, kan den rigtige topmadras/madras måske forhindre nattested.

Hvordan undgår jeg, at svede så meget?

Du kan regulerer omgivelserne, som du er I. Det kan være, at du sover i en seng/madras, som ikke ventilerer godt nok. Noget af det mest åndbare produkt til madrasser, er natur-latex. Det er dog vigtigt at understrege, at det skal være produceret af natur, da det netop sikrer dig en konstant kropstemperatur, som sikrer åndbarhed i materialet.

Hos SengeSegmentet har vi nogle topmadrasser og madrasser, som er produceret i natur-latex, som sikrer dig den perfekte ergonomiske komfort, med den helt rigtige konstante kropstemperatur.

Derudover benytter vi os af 100% natur materialer, når vi arbejder med natur-skum. Når vi netop benytter os af natur-skum, så er det også et utroligt godt materiale, som også konstant holder sin kropstemperatur.

Derudover, er det også vigtigt, at du ser på din dyne/pude. Hos SengeSegmentet har vi puder og dyner produceret i naturlig outlast, og 100% natur gåsedun.
Vores dyner og puder, er produceret i thermoaktiv fiber-outlast, som sikrer dig en konstant kropstemperatur på de 37 grader.
Efter behov, sørger det indvendige materiale for, at blive køligere, varmere, eller forblive neutral.
Fra vores outlast kollektion, sørger materialet for at akkumulerer varme og frigiver det efter behov, alt sammen ved hjælp af avanceret rumteknologi.
 

Book en specialist

Er du usikker på, hvilken madras, som passer bedst til dig? Eller hvilken hårdhed, som du helst gerne vil have? Hos SengeSegmentet, kan du book en specialist hjem til dig ganske gratis. Så kan I sammen kan finde det helt rigtige sæt, og størrelse, som passer bedst til dig!
Vores specialister har flere års erfaring i bagagen omkring senge og madrasser. Derudover får vi hos SengeSegmentet jævnligt kurser i kroppens anatomi og ergonomiske komfort, så vi kan give dig den bedste rådgivning.

Copyright © 2019 Sengesegmentet