Sveder du meget, når du sover

Sveder du meget, når du sover?

Sveder du meget, når du sover?

Det siges, at mennesker frigiver op til en liter sved og fugt i løbet af en nat i sengen. 

Vi mennesker er dog forskellige, og nogle af os sveder mere end andre. Årsagen er simpel. Din krop prøver at skille sig af med al overskudsvarmen, hvis kroppens temperatur har sneget sig over de 36,6 grader. 

Hvis du er kvinde, og begynder at svede mere end det sædvanlige om natten, kan det være et tegn på, at du er kommet i overgangsalderen. Overgangsalderen forårsager typisk også mere sved om natten, da din krop måske ikke kan styre varmereguleringen på samme måde, som den kunne tidligere. Ved valg af den rigtige topmadras og madras kan det hjælpe med at forhindre nattesved. 

Hvordan undgår jeg at svede så meget om natten?

Hvis du ønsker at minimere, hvor meget du sveder om natten, kan du starte med at ændre på dine omgivelser i soveværelset. Det kan være, at du sover i en seng eller på en madras, som ikke er særligt ventilerende. Samtidigt kan du vælge en madras eller en topmadras i et åndbart materiale.

Her er det eksempelvis en fordel med en madras lavet af natur-latex. Latex er et materiale, som er velegnet til dig, der ofte sveder og har det meget varmt om natten. Det er dog vigtigt at understrege, at latexen skal være produceret af et naturligt materiale. Netop dette sørger nemlig for en konstant kropstemperatur. 

Hos SengeSegmentet har vi flere topmadrasser og madrasser, som er produceret i natur-latex. Disse topmadrasser sikrer dig den perfekte ergonomiske komfort samtidigt med, at du opnår en køligere nattesøvn.

Derudover benytter vi os af 100 % naturmaterialer, når vi arbejder med natur-skum. Natur-skum er et andet materiale, som også er utrolig godt og holdbart. Med natur-skum får du ligeledes en topmadras, der sørger for, at din kropstemperatur holdes konstant.

Men du skal ikke blot rette dit fokus mod din madras og din topmadras. Det er også vigtigt, at du ser på din dyne og din hovedpude. Hos SengeSegmentet har vi puder og dyner, som er produceret i naturlig outlast og lavet af 100 % natur-gåsedun. 

Vores dyner og puder er produceret i thermoaktiv fiber-outlast, som sikrer dig en konstant kropstemperatur på 37 grader. Alt efter behov vil det indvendige materiale tilpasse sig, da det enten kan blive køligere, varmere eller forblive neutralt. Produkterne i vores outlast-kollektion er lavet med et materiale, der akkumulerer varme og frigiver den efter behov alt sammen ved hjælp af en avanceret rumteknologi.
 

Har du brug for hjælp? Book en specialist hos SengeSegmentet

Er du usikker på hvilken madras, som passer bedst til dig? Eller er du i tvivl om hvilken hårdhed, du skal vælge? Hos SengeSegmentet kan du booke en specialist hjem til dig ganske gratis. Herved kan I sammen finde de helt rigtige produkter efter dine ønsker og behov.

Vores specialister har mange års erfaring, når det kommer til senge og madrasser. Derudover sørger vi hos SengeSegmentet ligeledes for, at alle vores medarbejdere jævnligt deltager i kurser om kroppens anatomi samt sengenes ergonomiske komfort, så vi kan give dig den bedste rådgivning. 

 

Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.