Thor 160x210

Tilbudspris 13.999,95 kr Normalpris 25.999,95 kr Spar 12000
På lager
SKU
Thor 160x210

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist
 • Gratis levering & montering
 • Gratis bensæt medfølger
 • 5 komfortzoner 
 • Indbygget anti-skrid
 • Topmadras af klima-latex

Thor 160x210

Thor kontinentalseng er til dig, som hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller komfort.

Sengen er opkaldt efter tordenguden Thor og er oplagt til dig, hvis du søger efter en særlig holdbar seng med en optimal støtte og aflastning af hele kroppen.

Derudover kommer Thor kontinentalseng med en indbygget antiskrid-funktion, som sikrer dig, at topmadrassen bliver, hvor den skal uanset, hvor meget du vender og drejer dig i sengen i løbet af natten.

 

Bensæt

Hos SengeSegmentet kræver vi aldrig betaling for ben!

Thor kontinentalseng har 8 elegante champagneben, der ikke bare giver sengen en ekstra højde, men også bidrager til dens elegante design. Benene har en højde på 12 centimeter.

 

Sengebund

Thor kontinentalseng består af en solid sengebund, som er forsynet med pocketfjedre i det fineste aluminium. I denne seng har vi valgt at erstatte bedrollers og opbevaring med flere fjedre, så du opnår en mere fast støtte og følelse, når du ligger i sengen. Bunden udgør sengens fundament og har en højde på 30 centimeter.

 

Madras

Med Thor har vi brudt med det klassiske design. Her har vi nemlig placeret et stort betræk over begge madrasser, så revnen mellem de to madrasser undgås.

Det er muligt at få madrasserne i forskellige hårdheder. Uanset hvilken hårdhed du vælger, kan madrassen vendes til en hårdere side, hvor fjedrene er mere faste end den anden side.

 

Topmadras

Thor er forsynet med en unik topmadras, der sørger for en behagelig og tør nattesøvn. Topmadrassen er nemlig produceret af klima-latex, som virker temperaturregulerende. Det betyder, at du hverken vil opleve, at det bliver for varmt eller for koldt om natten. Totalhøjde på ca. 6 cm.

 

Sengegavl

Med Thor Kontinentalseng har du mulighed for at tilkøbe en høj sengegavl, der er af lige så høj kvalitet, som resten af sengen. Thors gavl er forsynet med klassiske knapper, der fuldender gavlens elegante look. Totalhøjde på 120 cm.

 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Thor 160x210
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.