Topmadras Natur-latex - 4 cm.

2.499,95 kr 2.099,95 kr Spar 400
På lager
SKU
Topmadras Natur-latex - 4 cm.

84% bliver leveret indenfor 5 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • Natur latex
 • Ergonomisk komfort  
 • Temperaturregulerende materiale 
 • Vendbar topmadras
 • Vaskbart lagen i op til 60°

Topmadras af Natur-latex

Med vores 4 centimeters topmadrasser af Natur-latex, er du sikker på en helhjertet løsning, i form af en høj kvalitativ topmadras. Denne topmadras er til dig, der gerne vil opnå en fastere følelse, kombineret med en kølende overflade. 

SengeSegmentets topmadrasser, er alle temperaturregulerende. Dog er natur-latex uden forbehold, den absolut den mest kølende, grundet sit unikke materiale. Den fastere følelse opnås via topmadrassens utrolige respons, der støtter op inden man overhovedet har bemærket sin egen bevægelse- også under din nattesøvn!

Vores topmadrasser af natur-latex er særligt åndbar, da fokusset på hygiejne har været helt centralt. Og netop grundet hygiejniske årsager, følger et vaskbart betræk med, som kan vaskes hele vejen op til 60 grader.

 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Topmadras Natur-latex - 4 cm.
Din bedømmelse
Copyright © 2019 Sengesegmentet