Topmadras Visco-skum - 5 cm.

1.999,95 kr 1.199,95 kr Spar 800
På lager
SKU
Topmadras Visco-skum - 5 cm.

84% bliver leveret indenfor 5 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • Thermo-elastisk visco-skum 
 • Fantastisk komfort 
 • Tysk produceret
 • Blød & slidstærk overflade 
 • Vaskbart betræk i op til 60°

Topmadras af visco-skum 

Med vores 5 centimeters topmadrasser af visco-skum, opnår du en fantastisk behagelig overflade. Topmadrassen giver dig både en konstant kropstemperatur, og samtidig en konstant følelse af komfort, uanset liggestilling og bevægelse. 

Den vendbare topmadras er produceret af thermo-elastisk visco-skum, der responderer langt hurtigere end øvrige topmadrasser, af andet materiale. En behagelig form efter kroppen, fordeler trykket over hele kroppen, uden at overbelaste de udsatte områder, som hhv. skuldre- og hofteområdet. 

Selve behovet for at vende og dreje i løbet af din nattesøvn, bliver formindsket. Dette skyldes den ergonomiske og afslappende komfort, som følger med det thermo-elastiske materiale. Topmadrassen er vendbar, og et vaskbart betræk følger med.

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Topmadras Visco-skum - 5 cm.
Din bedømmelse
Copyright © 2019 Sengesegmentet