Topmadras

Vis som Gitter Liste

8 varer

Per side
 1. Rullemadras S2
  Rullemadras S2
  999,95 kr 559,95 kr Spar 440
 2. Skum topmadras 4 cm
  Skum topmadras 4 cm
  Tilbudspris 599,95 kr Normalpris 1.999,95 kr Spar 1400
 3. Soft topmadras 6 cm
  Soft topmadras 6 cm
  Tilbudspris 699,95 kr Normalpris 2.299,95 kr Spar 1600
 4. Visco topmadras 6 cm
  Visco topmadras 6 cm
  Tilbudspris 899,95 kr Normalpris 2.199,95 kr Spar 1300
 5. Latex topmadras 6 cm
  Latex topmadras 6 cm
  Tilbudspris 999,95 kr Normalpris 3.999,95 kr Spar 3000
 6. Split-topmadras i natur latex 4 cm
  Split-topmadras i natur latex 4 cm
  4.499,95 kr 4.499,95 kr Spar 0
Vis som Gitter Liste

8 varer

Per side

Hvordan vælger du den perfekte topmadras?

Topmadrassen, er delen som er tættest på kroppen, og er derfor en vigtig del af sengen. Det siges, at op mod 20% af selve komforten kommer fra selve topmadrassen. Det er delen, som skal sørge for den bløde overflade – samtidig med at give dig den perfekte komfort.

Der er mange gode grunde, til at vælge en topmadras. Én af de væsentligste grunde er, at det kan forbedre din nattesøvn, samtidig med at du kan forlænge levetiden på din madras. Når du vælger, at købe en topmadras, kan du vælge forskellige typer, med forskellige indhold og hårdhed. Du kan læse nærmere om de forskellige topmadras typer, hårdheder og andet.

Når du vælger en topmadras fra SengeSegmentet, er du sikret en topmadras af højeste kvalitet, og produktion med nøje omtanke om hvert element i produktionen. Alle vores topmadrasser er produceret af natur-materialer, med lynlås og er ventilerende.

Overordnet set, findes der 2 forskellige typer af topmadrasser: Memory-foam og natur-latex.

Derfor, skal du sikrer dig, at du får den helt rigtige topmadras – med den rigtige ergonomiske komfort.

Men, hvordan vælger du den rigtige model, som tilpasser dig bedst?

Hos SengeSegmentet, er vi ikke gået på kompromis med kvaliteten og indholdet af din nye topmdras. Vi har valgt de mest købte typer af topmadrasser, og gjort dem antibakterielle, fugtafledende, benyttet 100% naturmaterialer, sikret perfekt ergonomisk komfort – og gjort dem langtidsholdbar!Latex topmadras

Vores latex topmadras, er produceret I 100% natur-latex. Dette sikrer dig allergivenlighed, konstant kropstemperatur på 36,6%, som er ventilerende og åndbart materiale. Med en latex topmadras fra SengeSegmentet, sikrer du et mere elastisk produkt, som former sig efter kroppens anatomi. Det sikrer dig et produkt, med en blød overflade, som gør at du synker på en behagelig måde.

Når du vælger en natur-latex topmadras, sikrer du et lækkert produkt, med enestående egenskaber. Dét, at vi benytter naturlatex, sikrer dig et produkt, som er godt til at lede fugt væk, til at holde kropstemperaturen og at give den perfekte ergonomiske komfort. Netop et af de væsentligste fordele ved latex topmadrassen, er at den er mere ventilerende end andre typer af topmadrasser (såsom skum).

Hvordan vedligeholder man latex? En god måde, at give din topmadras en længere holdbarhed, er at vende topmadrassen jævnligt, lufte den og evt. vaske lagenet. Dette vil forlænge levetiden, samtidig med at det vil forbedre din søvnkvalitet.Natur skum topmadras

Memory skum, er utrolig behageligt og behageligt materiale. Med vores version af natur skum, sikrer dig en unik ergonomisk komfort, med en dejlig blød overflade. Selve materialet, som SengeSegmentet benytter sig af, er produceret af 100% naturmaterialer, allergivenligt, kropsregulerende og former sig efter kroppens anatomi.

Fordelen ved naturskum er den trykaflastende funktion, som ikke giver modstand til skulder og hofter, til dig som eksempelvis sover på siden.
Hos SengeSegmentet, benytter vi os af de bedste natur råmaterialer, som sikre dig den ultimative sovekomfort.

Med natur skum topmadras, lader kroppen synke ned i madrassen, i en behagelig format. Derved giver den dig optimal støtte til ryggen.

Når du vælger en topmadras fra SengeSegmentet, er du sikret lang holdbarhed.

Hvordan vedligeholder man natur skum? En god måde, at give din topmadras en længere holdbarhed, er at vende topmadrassen jævnligt, lufte den og evt. vaske lagenet. Dette vil forlænge levetiden, samtidig med at det vil forbedre din søvnkvalitet.Split-topmadras

En split-topmadras tilpasser sig til elevationssenge i bredden 140, 160 og 180. Med en split-topmadras sikrer du dig en stor topmadras, som hænger sammen i midten, med har hul foroven og forneden af topmadrassen, således at du, eller din partner kan benytte sig af elevationen, samtidig med at I undgår hullet i midten.

Vi kan producerer split-topmadras i forskellige mål, og du kan hos SengeSegmentet vælge split topmadras i både natur-skum og natur-latex, alt efter dit ønske.

Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.