Tora 120x200

Tilbudspris 12.999,95 kr Normalpris 19.999,95 kr Spar 7000
På lager
SKU
Tora 120x200

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist
 • Gratis levering & montering
 • Gratis bensæt medfølger 
 • 2- vejs elevationsmotor m. fjernbetjening!
 • Høj kvalitativt pocket-fjedre system med 5- komfortzoner
 • Dansk produceret Linak

Tora elevationsseng 120x200

Er du på udkig efter en seng, hvor du har mulighed for både at sidde og ligge komfortabelt? Hvis dette er tilfældet, er Tora elevationsseng lige noget for dig. Her får du en justerbar seng, hvor du kan hæve og sænke madrassen i både hoved- og fodenden. Derudover har sengen en blød topmadras lavet af kvalitetsskum, der tilpasser sig efter din krop og giver en fantastisk støtte! 

 

Bensæt

Hos SengeSegmentet kræver vi aldrig betaling for ben!

Ved køb af Tora medfølger der runde metalben med en højde på 23 centimeter. 

 

Elevationsbund

 Elevationsbunden er polstret med blødt møbelstof i samme farve som madrassen. Derudover er elevationsbunden danskproduceret med et elevationssystem fra Linak. Elevationen kan betjenes via din smartphone eller den medfølgende fjernbetjening.

Tora elevationsseng har to motorer, så de fungerer som en form for garanti for hinanden, såfremt den ene motor svigter. Motorerne fra Linak er af høj kvalitet, da de er både støjsvage, effektive og holdbare.

Den brugervenlige elevationsfjernbetjening kombineret med den justerbare hoved- og fodende sikrer dig en fantastisk elevationseng, som holder de næste mange år frem.

Hvis du døjer med eksempelvis dårligt blodomløb eller uro og kramper i benene, vil du opleve en enorm glæde og bedre nattesøvn med vores Tora elevationsseng.

 

Madras

 Tora elevationsseng kommer med en madras, som består af pocketfjedre. Disse fjedre er ikke blot holdbare, men de sikrer også en optimal støtte af hele din krop.

Elevationssengen kommer ydermere med 5 komfortzoner, så du får støtte netop der, hvor du er tungest, samt hvor din krop har allermest brug for det.

Kendetegnet, for vores Tora elevationsseng, er derfor en høj liggekomfort i kombination med en lang holdbarhed.   

 

Topmadras

Topmadrassen, som medfølger ved køb af Tora, har en fantastisk trykaflastende egenskab, da den består af højprofileret skum med en højde på 6 centimeter. Det sikrer, at topmadrassen tilpasser sig nøjagtigt efter din krop, så du ligger behageligt i sengen hele natten. 

Dog holder madrassen ikke på varmen, da din kropsvarme frigives gennem topmadrassens lufthuller. Herved bliver din nattesøvn ikke forstyrret af hverken varme eller kulde.

Topmadrassen er vendbar og fås med et aftageligt betræk i hvidt quiltet stretch. Betrækket kan vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen.

 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tora 120x200
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.