Trekvart, 140 cm, halvanden mandssengen – Kært barn har mange navne!

Trekvart, 140 cm. eller halvandenmandsseng – Kært barn har mange navne!

Trekvart, 140 cm. eller halvandenmandsseng – Kært barn har mange navne!
Trekvartsengen, også kaldet halvandenmandssengen, eller sengen med en størrelse på 140 centimeter, er en seng som både passer til dig, der sover alene, men også til Jer, som sover sammen.

Hos SengeSegmentet har vi et stort udvalg af senge i størrelsen 140x200 centimeter. Dog har vi også senge i størrelsen 120x200 centimeter, der ligeledes kan anses som værende en trekvartseng.

Når du køber en halvandenmandsseng eller en trekvartseng, bliver den leveret og monteret af SengeSegmentet ganske gratis!

Vi har vores egne erfarne montører, som dagligt leverer og monterer senge hos alle vores kunder. Du kan derfor være helt sikker på, at du får leveret og monteret din nye seng korrekt, så du kan bruge den lige med det samme. Vores leveringsteam tager nemlig ikke afsted, førend du er tilfreds. Når vi leverer din nye seng, sørger vi selvfølgelig også for, at vi tager alt skraldet med os, så du ikke skal bruge tid på at rydde op efter os.

Hvis du gerne vil af med din gamle seng, kan vi også tage den med os, når vi kører. Sengen bliver altid genbrugt.


Vælg mellem boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge hos SengeSegmentet
Er du på udkig efter en seng, der ikke fylder meget, er det værd at tage et kig på en trekvartseng. En trekvartseng, med en størrelse på 140 centimeter, kan fås som både en boxmadras, en kontinentalseng eller en elevationsseng. Herved kan du finde en seng, der passer godt sammen med indretningen i dit soveværelse.

Vil du have en enkel trekvartseng, skal du kigge nærmere på en boxmadras. Det er den billigste af slagsen, som stadig giver dig den rigtige støtte og aflastning. En boxmadras er typisk produceret med fjedre og kan eventuelt fås med forskellige zoneopdelinger.

Kontinentalsenge er den klassiske og mest populære sengetype. Her får du en komplet seng med tre lag. Sengen består af en bund, flere madrasser, en topmadras samt en gavl. Kontinentalsenge er typisk meget attraktive blandt unge, som ønsker en seng i et stilrent design med en flot gavl.

Elevationssenge er en anden utrolig anerkendt og populær sengetype. Det er en seng, som passer perfekt til dig, der elsker at læse en bog i sengen om aftenen eller se fjernsyn i soveværelset. Helt grundlæggende er det en seng for dig, der elsker luksus! En elevationsseng er især et rigtig godt valg, hvis du døjer med et dårligt blodomløb, rastløse ben, vejrtrækningsproblemer eller blot ønsker en seng med en bedre støtte.


Book en specialist hos SengeSegmentet
Er du usikker på hvilken madras, som passer bedst til dig? Eller er du i tvivl om hvilken hårdhed, du skal vælge? Hos SengeSegmentet kan du booke en specialist hjem til dig ganske gratis. Herved kan I sammen finde de helt rigtige produkter efter dine ønsker og behov.

Vores specialister har mange års erfaring, når det kommer til senge og madrasser. Derudover sørger vi hos SengeSegmentet ligeledes for, at alle vores medarbejdere jævnligt deltager i kurser om kroppens anatomi samt sengenes ergonomiske komfort, så vi kan give dig den bedste rådgivning. 

 

Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.