Trekvart, 140 cm, halvanden mandssengen – Kært barn har mange navne!

Trekvart, 140 cm, halvanden mandssengen – Kært barn har mange navne!
Trekvart sengen, også kaldet halvanden mandssengen, eller sengen der har en størrelse på 140 cm., er en seng som passer til dig som sover alene, men også passer til Jer som sover sammen.

Hos SengeSegmentet, har vi et stort udvalg af senge i størrelsen 140x200. Dog, har vi også senge i størrelserne i 120x200, som også kan anses som en trekvartseng.

De forskellige størrelser hos SengeSegmentet, kan vælges ud fra eget ønske, og kan vælges ud fra kvalitet og pris.

Når du køber en halvanden mandsseng eller en trekvartseng, kan du være sikker på, at den bliver leveret og monteret af SengeSegmentet, ganske gratis!

Vi har vores egne erfarne montører, som dagligt ikke laver andet, end at leverer og monterer senge. Så du skal være helt rolig, og sikker på, at du får leveret og monteret den helt korrekt.
Når vi leverer, sørger vi selvfølgelig også for, at alt skraldet bliver ryddet, og taget med.  

Hvis du gerne vil af med din gamle seng, kan vi også tage den med – sengen bliver genbrugt.


Vælg mellem boxmadrasser, kontinentalsenge eller elevationssenge.
I en trekvartsengs størrelse, 140 cm., halvanden mandssengen, kan fås i nøjagtig den type seng, som du ønsker.

Boxmadrasser, er en type trekvartseng. Den billigste af slagsen, som stadig giver dig den rigtige støtte. Den er typisk produceret med fjedre, og kan evt. fås i forskellige zoneopdelinger.

Kontinentalsenge, er den klassiske, og mest populære sengetype. Her får du en komplet seng, hvor du har bund, madrasser, topmadras og gavl. Kontinentalsenge er typisk meget populært blandt unge, som gerne ønsker et flot design, med en flot gavl.

Bliv fri for 100 puder, og køb elevation.
Elevationssenge, er også en utrolig anderkendt sengetype. Det er en version, som vil passe perfekt til dig, som elsker aftenslæsning, ser tv i soveværelset, eller måske bare elsker luksus!
Den tilegner sig også perfekt, til dig med dårligt blodomløb, uro og kramper i benene, vejrtrækningsproblemer, eller bare ønsker en bedre støtte.


Book en specialist
Er du usikker på, hvilken madras, som passer bedst til dig? Eller hvilken hårdhed, som du helst gerne vil have? Hos SengeSegmentet, kan du book en specialist hjem til dig ganske gratis. Så kan I sammen kan finde det helt rigtige sæt, og størrelse, som passer bedst til dig!
Vores specialister har flere års erfaring i bagagen omkring senge og madrasser. Derudover får vi hos SengeSegmentet jævnligt kurser i kroppens anatomi og ergonomiske komfort, så vi kan give dig den bedste rådgivning.

Copyright © 2019 Sengesegmentet