Valg af den bedste seng og madras til teenager

Valg af den bedste seng og madras til teenager?
Der findes masser af råd og vejledning til den perfekte seng til småbørn. Men når de begynder at komme i ungdomsårene, kan det være et gråt område.

Det kan være svært at tro, at ens barn allerede er blevet teenager. Men en del af livet, er netop at vokse. Og hvordan vælger man så den nye og rigtige seng?

Med sådan en bred vifte af madrasser og senge, som står til rådighed hos SengeSegmentet, kan det være svært at finde den rigtige. Vi vil selvfølgelig altid gerne finde den rigtige seng, så vores børn kan være lykkelige. Derfor har vi her, remset nogle forslag og råd op om at vælge den bedst mulige seng/madras til en teenager.

Forstå dit barns behov
Det er vigtigt, at tænke over, hvad er det egentlig dit barn gerne vil sove på? Det vigtigt, at tage i betragtning, at børn vokser hurtigere i disse år, hvilket betyder, at de har brug en passenede seng og madras, der imødekommer denne vækst.
Hertil, er det vigtigt, at teenager får et øget behov for privatlivets fred, hvilket understreger behovet for et hyggeligt og afslappende soveværelse.

Den rigtige størrelse
I teenageårene kræves typisk en behagelig madras, der imødekommer deres ændringer. Under de tidligere ungdomsår, vokser man typisk i øget grad, hvilket gør en større seng mere egnet til længere engagement.
Når du vælger en seng og madras, skal du tage højde for, at man som teenager typisk vokser hurtigt, og derfor bør du tillade ekstra plads til at rumme denne vækst.

Afhængigt at deres personlige størrelse og krav, vil vi anbefale en seng i størrelsen 90x200 eller 140x200.


Book en specialist
Er du usikker på, hvilken madras, som passer bedst til dig? Eller hvilken hårdhed, som du helst gerne vil have? Hos SengeSegmentet, kan du book en specialist hjem til dig ganske gratis. Så kan I sammen kan finde det helt rigtige sæt, og størrelse, som passer bedst til dig!
Vores specialister har flere års erfaring i bagagen omkring senge og madrasser. Derudover får vi hos SengeSegmentet jævnligt kurser i kroppens anatomi og ergonomiske komfort, så vi kan give dig den bedste rådgivning.

Copyright © 2019 Sengesegmentet