Valg af den bedste seng og madras til teenager

Valg af den bedste seng og madras til en teenager

Valg af den bedste seng og madras til en teenager
Har du et mindre barn, vil du nemt og hurtigt kunne finde en masse guides og gode råd, når du skal finde den helt rigtige seng og madras. Men når dit barn begynder at komme ind i ungdomsårene, kan det være et gråt område.

Det kan være svært at tro, at dit barn allerede er blevet teenager. Men det er jo en del af livet at vokse op. Når dit barn bliver større, er der flere ting i soveværelset, som skal udskiftes. Og en af disse ting er sengen. Men hvordan finder du så den helt rigtige seng til din teenager? 

Hos SengeSegmentet har vi et bredt udvalg af forskellige madrasser og senge. Derfor kan det føles svært og uoverskueligt at finde den helt rigtige model, der opfylder din teenagers behov. For os er det vigtigste, at du finder den rigtige seng første gang, så dit barn opnår en god nattesøvn hver nat. Derfor finder du her nogle gode råd og anbefalinger i forhold til, hvordan du vælger den bedst mulige seng og madras til din teenager.

Forstå dit barns behov
Først og fremmest skal du tage en snak med dit barn om, hvad han eller hun har af ønsker til en ny seng. Samtidigt er det vigtigt at tage i betragtning, at børn vokser hurtigt i disse år, hvilket betyder, at dit barn har brug for en seng og en madras, der imødekommer denne vækst. 

Hertil er det typisk en god idé at tænke over, at sengen skal være ekstra behagelig og passe godt ind i dit barns soveværelse. Din teenager har garanteret fået et øget behov for privatliv, hvilket understreger nødvendigheden i et hyggeligt og afslappet soveværelse. 

Den rigtige størrelse
I teenageårene er det vigtigt med en behagelig madras, der imødekommer kroppens forandringer. I de tidligere ungdomsår vokser de fleste typisk en del. Det vil sige, at du nok skal tage et kig på en større seng, så dit barn ikke vokser ud af sengen lige med det samme.

Når du vælger en seng og en madras, skal du derfor tage højde for, at man som teenager typisk vokser hurtigt. Derfor bør du sikre dig, at sengen, du køber, er forsynet med ekstra plads, der kan rumme denne vækst. 

Alt efter din teenagers størrelse og krav til en ny seng anbefaler vi, at du køber en seng i størrelsen 90x200 centimeter eller 140x200 centimeter. 


Book en specialist hos SengeSegmentet
Er du usikker på hvilken madras, som passer bedst til dig? Eller er du i tvivl om hvilken hårdhed, du skal vælge? Hos SengeSegmentet kan du booke en specialist hjem til dig ganske gratis. Herved kan I sammen finde de helt rigtige produkter efter dine ønsker og behov.

Vores specialister har mange års erfaring, når det kommer til senge og madrasser. Derudover sørger vi hos SengeSegmentet ligeledes for, at alle vores medarbejdere jævnligt deltager i kurser om kroppens anatomi samt sengenes ergonomiske komfort, så vi kan give dig den bedste rådgivning. 

Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.