Valhal 160x200

Tilbudspris 6.999,95 kr Normalpris 14.999,95 kr Spar 8000
På lager
SKU
Valhal 160x200

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist
 • Gratis levering & montering
 • Gratis bensæt medfølger 
 • Gavl inkluderet i prisen
 • Høj kvalitativ 7-zoner madras
 • Topmadras af natur HR-skum m. ECO-TEX certifikat

Valhal 160x200

Valhal er en sammensmeltning af et royalt og moderne design, der igennem hele sin tid vil pynte i dit soveværelse. Sengens mange farvemuligheder, fuldender designet og sætter dermed standarden for indretningen af dit soveværelse. 

Sengebund 

Valhals sengebund består af 24 cm. solidt træ, der fungerer som et underlag for bundens pocketfjedre. Pocketfjedrene er produceret af kraftigt aluminium, så de sikrer en lang holdbarhed.

Sengebunden er produceret I 7 zoner, toppet med naturlig og åndbart PU-skum. 

Madras

Trods Valhals luksuriøse design er liggekomforten og støtten langt fra forsømt. Den 17 centimeter høje madras består af kraftige pocketfjedre, der sørger for en fantastisk liggekomfort.

Derudover er madrassen forsynet med 7 komfortzoner, som støtter og aflaster din krop omhyggeligt hele natten. Fjedrenes placering sikrer en jævn liggekomfort uanset din sovestilling og støtter din krop der, hvor den har mest brug for det. 

Madrassens øvre del, er produceret med høj naturskum, som er åndbart og certificeret med ECO-TEX. Lagenet til madrassen er 100% polyester. 

Topmadras

Topmadrassen til Valhal er af højprofileret skum, som er et blødt materiale med en fantastisk komfort og støtte. Madrassen har en højde på 6 centimeter, så der er en god balance mellem støtte og komfort. Især på grund af disse egenskaber skiller Valhal sig ud fra almindelige kontinentalsenge.

Topmadrassen er med lynlås - og kan vaskes op til 40 grader. 

 

Dimensioner

ben: 10 cm.

Sengebund: 24 cm. 

Madras: 17 cm. 

Topmadras: 6 cm. 

Gavl: 120 cm.

Total højde: 57 cm.

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Valhal 160x200
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.