Vandafvisende hovedpudebetræk 50x70

399,95 kr
På lager
SKU
Vandafvisende hovedpudebetræk 50x70

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist
 • Den silkebløde Tencel® soveoverflade er lavet af naturlige træbaserede fibre
 • Tencel® er hypoallergen, blødere end silke, køligere end hør og mere absorberende end bomuld
 • Leder fugt væk fra huden og termoregulerende; Tencel® hjælper dig med at forblive kølig om sommeren og varm om vinteren
 • Vandtæt, takket være den unikke, lydløse og åndbare membran.
 • Let-tilpasset lynlås lukning.
 • Maskinvask og tørretumbler
 • Ideel til følsom hud og eksem.

TENCEL™ Lyocells unikke fiberstruktur er rynkebestandig og giver naturlig fugtstyring, der hjælper med at holde dig komfortabel og tør ved hurtigt at transportere fugt væk.

Ligesom madrasser kan puder normalt ikke maskinvaskes. Det betyder, at bakterier fra støvmider og fugt, der samler sig i dine puder, kan skabe et tilflugtssted for allergener i dit søvnmiljø. Pudebeskytterne spiller en vigtig rolle i at forhindre allergenopbygning.

Pudebetrækket blander TENCEL™ Lyocell-fibre og vores Dermofresh-teknologi. Dette ultratynde beskyttelseslag bevæger sig med dig for hviskende-støjsvag beskyttelse takket være microdot-teknologi, som binder komfort med beskyttelse for at sikre, at det ikke ændrer følelsen af ​​din pude.

Disse Tencel® pudebetræk har en silkeblød og kølig Tencel® soveoverflade, lavet af naturlige træbaserede fibre, som er bedst til følsom hud. De beskytter din pude mod spild og pletter, og dig og din familie mod allergener forårsaget af støvmider, skimmelsvamp og bakterier.

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Vandafvisende hovedpudebetræk 50x70
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.