Vandafvisende stræklagen - split-topmadras

Tilbudspris 999,95 kr Normalpris 1.499,95 kr Spar 500
På lager
SKU
Vandafvisende stræklagen - split-topmadras

90% bliver leveret indenfor 15 hverdage" - Læs mere

Book en specialist
 • Kollektion af luksus sengetøj.
 • Stræklagen i blødt & vandtæt materiale.
 • Produceret med 100% naturprodukter.
 • Maskinvask op til 95°C.
 • Strækbart op til 15 cm. tykkelse.
 • Certificeret OEKO-TEX, standard 100 Class.

Med SS-stræklagen er du sikret sengetøj i høj kvalitet, med vandtæt teknologi, som er blødt mod huden og smuk for øjet. Lagenet passer til topmadrasser op til 15 cm. tykkelse.

Vær miljøbevidst – og sov på det naturlige stræklagen fra SengeSegmentet. Udover produktet er miljøvenligt, er det også allergivenligst, så du kan sove ”grønt” hele natten.

Produktet er produceret med Tencel, som konstant absorberer fugt naturligt. Materialet Tencel, er produceret af træ, der findes på eukalyptustræet, og har naturlige køle-mekanismer, til konstant at kontrollerer temperatur og fugtighed.

Lagenet er produceret i stræk-version, som passer til voksne, teenagere som børn. Derudover er det produceret om værende allergivenligt, vandtæt, åndbar & termoregulerende.

Vær’ god mod miljøet, og sov rent & afslappende med et stræklagen fra SengeSegmentet.

Generel produkt beskrivelse

Produceret i 100% lyocell (tencel) – lamineret med vandtæt og åndbarhed med 100%  polyurethane.

Overordnet SS-kollektion af sengetøj

Vær klar til alt slags vejr, med den populære SS-luksus kollektion. Hér sikrer du både komfort & vandafvisende sengetøj.

Sveder du meget om natten? Kan du have det ekstra varmt, hen over sommeren? Eller kender du til det fugtige vejrforhold, som kan medføre at du føler dig utilpas, og dermed dårlig nattesøvn?

Sengesegmentet forstår dine problemer, og tilbyder det helt perfekte sengetøj! Vi tilbyder en række åndbare & vandtætte lagner og pudebetræk, så du kan sove uforstyrret og være beskyttet hele natten.

Sengetøjet er produceret i Tencel, som kommer af fiber på eukalyptustræet. Dette giver netop de naturlige kølemekanismer til at kontrollere temperatur & fugtigheden.

Derudover er materialet meget strækbart & lydløst når du vender og drejer i løbet af natten.

Produktet er antiallergisk, hvilket sikre fuld komfort og beskyttelse mod generende allergier. 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Vandafvisende stræklagen - split-topmadras
Din bedømmelse
Copyright © 2022 SengeSegmentet.dk, Alle rettigheder forbeholdes.