Vé Multi-sovesofa

Bedømmelse:
100% of 100
7.999,95 kr 6.999,95 kr Spar 1000
På lager
SKU
Vé Multi-sovesofa

84% bliver leveret indenfor 5 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • 7- Zoner Koncept 
 • Skjult opbevaringsrum (120x200x18 cm) 
 • Velour 
 • 2 Ryglænspuder medfølger 
 • Indsyet topmadras

Vé Multi-Sovesofa 

Vores Vé Multi-Sovesofa er ikke designet som den gennemsnitlige sovesofa. Dette møbel er nemlig en kombination af et stilfuldt design, komfort og innovativ tænkning. Vores sovesofaer er praktiske for alle, der prioriterer stilfulde møbler med et opbevaringsrum samt en høj liggekomfort trods pladsmangel. Med en totalhøjde på 42 centimeter, forskellige varianter af farver og stof samt lækre kromben er vores sovesofa et oplagt alternativ for blandt andet studerende.


Komforten

Sofaens bund er udstyret med 111 bonell-fjedre pr. m2. Dette har vi valgt, da det sikrer en længere holdbarhed i forhold til den typiske sovesofa. Her får du derfor en sovesofa med den nødvendige støtte, som kroppen efterspørger i løbet af nattesøvnen. Vi har valgt at opdele fjedrene i 7 zoner for at fremme ergonomien. Komforten ligger i topmadrassen, som består af viskosskum.

Den fantastiske kombination mellem fjedrene, topmadrassen og designet sikrer dig ikke bare en unik sofa, men også en behagelig seng. Du har mulighed for at vælge det design, som falder bedst i din smag. Dette er en fordel, så du herved kan finde netop den sovesofa, der passer optimalt ind i din bolig. Sovesofaen fås med en indbygget topmadras ved navn Vé Multi eller med en vendbar topmadras ved navn Vilé Multi. 


Opbevaring

Sovesofaen er fremstillet med en mekanisk lift, hvilket giver dig alletiders mulighed for at opbevare dyner og puder eller andre ting under selve sofaen. Med et enkelt blidt skub åbner sofaen sig, således du har hele 120 centimeter at gøre godt med. Muligheden for at spare en sengeplads og samtidig få ekstra plads til opbevaring er især en fordel for dem, der døjer med pladsmangel. 

Produceret i 100% polyester. 

Sove område på 120x200.

Højde på sofaen er 45 cm.

Højde på stålben er 3 cm. 

Obevaringsplads: 120 x 200 x 18 cm. 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Vé Multi-sovesofa
Din bedømmelse

Copyright © 2019 Sengesegmentet