Vidar 160x200 m. opbevaring

Bedømmelse:
100% of 100
19.999,95 kr 11.999,95 kr Spar 8000
På lager
SKU
Vidar 160x200

84% bliver leveret indenfor 5 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • Gratis levering & montering 
 • Gratis bensæt medfølger
 • 2 x Skjulte opbevaringsrum i hovedgavlen a. 107x 59 cm.
 • 2 x opbevaringsrum a. 90x160x18 cm.
 • Betræk i blødt møbelstof

Vidar 160x200

Med Vidar får du en fantastisk behagelig kontinentalseng, som sikrer dig en optimal støtte hele natten. Sengen kommer med en indbygget antiskrid-funktion, som sikrer dig, at topmadrassen bliver, hvor den skal uanset, hvor meget du vender og drejer dig i sengen i løbet af natten.

Derudover er du sikret en holdbar og ergonomisk korrekt seng takket være de 7 komfortzoner og mange fjedre. Sengen totalhøjde er desuden på 59 centimeter fra bund til topmadras.

Det unikke design med kvalitetsstof kan bestilles i 2 forskellige farver.

 

Bensæt

Hos SengeSegmentet kræver vi aldrig betaling for ben!

Med Vidar kontinental medfølger der 10 ben uden ekstra omkostninger.

 

Sengebund

Sengebunden udgør sengens fundament og består af hele 120 fjedre pr. m2. Bunden har en højde på 36 centimeter, så du er sikret en solid sengebund. På grund af sengebundens høje kvalitet bidrager den til det overordnede komfortniveau, mens den samtidigt giver plads til ekstra opbevaring.

 

Madras

Madrasserne har en højde på 16 centimeter og er lavet med fokus på at give kroppen en optimal støtte og aflastning. De består af hele 260 fjedre pr. m2, hvor fjedrene er indpakket i poser, så de hjælper med at lede sved og fugt væk fra sengen hele natten.

Fjedrene er også opdelt i 7 komfortzoner, hvor vi har forstærket fjedrene i de områder, hvor vi er tungest. Dette er med til at støtte og aflaste din krop der, hvor du har allermest brug for det.

Derudover kommer madrasserne med en indbygget antiskrid-funktion, så de bliver lige der, hvor de skal. Dette sikrer, at du ikke vil bemærke din partners bevægelser i lige så høj grad.

 

Topmadras 

Vidar kontinentalseng kommer med en trykaflastende og blød topmadras med en kerne af visco-skum. Topmadrassen er både vendbar og vaskbar, så den ikke blot holder i længere tid, men også er nemmere at holde ren og sund. Den kan vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader.

Udover at være betrukket med et vaskbart lagen virker topmadrassen kølende samtidig med, at den former og tilpasser sig optimalt efter din krop.

 

Sengegavl

Der er mulighed for at tilkøbe en gavl ved køb af Vidar kontinentalseng. Gavlens højde er 107 centimeter, og den fungerer som to separate opbevaringsrum.

 

Dimensioner

Sengebund: 39 cm. 

Madras: 16 cm. 

Topmadras: 4 cm. 

Sengegavl: 107 cm. 

Totalhøjde fra bund til topmadras: 59 cm. 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Customer Reviews
 1. Lækkert seng
  Afgiv stjerner
  100%
  Vi er rigtig glade for sengen. Den er behageligt at sove i,ser rigtig godt ud. Det som jeg er rigtigt glad for er opbevarings rum under madrasen og gavlen . Køb er pengene værd

  Anmeldelse af

  Posted on

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Vidar 160x200 m. opbevaring
Din bedømmelse

Copyright © 2019 Sengesegmentet