Vilé Multi-sovesofa

Bedømmelse:
100% of 100
9.999,95 kr 8.999,95 kr Spar 1000
På lager
SKU
Vilé Multi-sovesofa

84% bliver leveret indenfor 5 hverdage - Læs mere

Read more Read more Read more
Book en specialist
 • 7- Zoner Koncept 
 • Vendbar topmadras i visco skum medfølger 
 • Skjult opbevaringsrum (120x200x18 cm.) 
 • 2 Ryglænspuder medfølger 
 • Lækkert design

Vilé Multi-Sovesofa 

Vores Vilé Multi Sovesofa er ikke som den gennemsnittelige sovesofa. Dette møbel er en kombination af et stilfuldt design, komfort, og innovativ tænkning. Vores sovesofaer er praktisk for alle der prioriter stilfulde møbler, opbevaringsrum, samt liggekomfort trods pladsmangel. Med en total højde på 42 cm. forskellige varianter af farver og stof, samt lækre kromben, er sovesofaen et oplagt alternativ for bl.a. studerende. 

Komforten

Sofaens bund er udstyret med 111 bonell fjedre pr. M2 for at sikre en længere holdbarhed end den gennemsnittelige sovesofa. Her ligger den nødvendige støtte som kroppen efterspørger i løbet af nattesøvnen. Vi har valgt at opdele fjedrene i 7 zoner for at fremme ergonomien.

Komforten ligger i topmadrassen som består af viskosskum. Kombinationen mellem fjedrene, topmadrassen, og designet sikre dig både en unik sofa og en behagelig seng. Vælg designet som falder bedst i din smag. Sovesofaen fås med en indbygget topmadras – Vé Multi – eller en vendbar Víle Multi. 

Opbevaring

 Sovesofaen er indbygget med en mekanisk lift, hvilket giver dig alle tiders mulighed for at opbevare dyne/pude, eller andet under  selve sofaen. Blot ved et blidt skub åbner sofaen sig, således du har hele 120 centimeter at gøre godt med. Muligheden for at sparre en sengs plads og samtidig få ekstra plads til opbevaring kommer især dem der døjer med pladsmangel til gode. 

Produceret i 100% polyester. 

Sove område på 120x200.

Højde på sofaen er 45 cm.

Højde på stålben er 3 cm. 

Obevaringsplads: 120 x 200 x 18 cm. 

Levering og montering

 1. Hos SengeSegmentet har vi et selv-uddannet leveringsteam, med mange års erfaring, som kan leverer og monterer din nye seng – ganske gratis. Med dette, kan du være helt sikker på, at din nye seng bliver monteret helt korrekt.
 2. Vi tilbyder gratis levering og montering, på alle køb over 2000 kr.
 3. Hos SengeSegmentet er vi landsdækkende – så vi kan leverer og monterer over hele landet. Der kan dog være forhøjet leveringsomkostninger forbundet med leveringen, i tilfælde af ikke-brofaste øer.
 4. Leveringen inkluderer levering, hvor vi kommer hjem til kunden, sætter den nye seng/madras op, og sørger for at du er klar til at sove!
 5. Vi tilbyder også bortskaffelse af din gamle seng, hvor du kan få din gamle seng afmonteret, og vi kan tage den med, for 599 kr.
 6. Leveringstiden afhænger af produktet, og om der er tale om skræddersygning af produkt. Dog, vil det typisk blive aftalt med kunde og konsulenten.
 7. Ved køb af mindre varer, såsom dyner, puder og andet, vil det typisk blive sendt med post, hvorfra du vil kunne være i dialog, direkte med os, hvis du har spørgsmål til levering, eller andet.

Leveringstid 15-21 hverdage

Gratis levering og Montering -Læs mere
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Vilé Multi-sovesofa
Din bedømmelse
Copyright © 2019 Sengesegmentet